Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2019, 12:39
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Bábätko pripomínajúce Yodu pobláznilo celý internet. Seriál Mandalorian odhalil ďalšiu bytosť z Yodovho druhu

FILMY A SERIÁLY STAR WARS THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

Ak si milovník Star Warsu, baby Yoda ťa pravdepodobne zahreje pri srdci.

Seriál The Mandalorian od Disney+ vyzeral od prvého traileru skvele a očakávania boli teda obrovské. Predsa len, značka Star Wars už pár rán za posledné roky utrpela a bolo na čase prísť s niečím, čo jej navráti reputáciu.

Prvý veľký seriál od Disney+ má za sebou prvú aj druhú epizódu a my sme nadšení. Disney+ síce malo problémy so spustením, no všetko už funguje ako má a užívatelia si novú videoplatformu môžu s radosťou užívať. Teda, ak ju majú dostupnú. U nás zatiaľ Disney+ využívať nemôžeš.

Odporúčané
Mandalorian dokazuje, že Star Wars potrebovalo rozširovanie sveta a skvelé príbehy, nie novú trilógiu s Rey a Kylo Renom Mandalorian dokazuje, že Star Wars potrebovalo rozširovanie sveta a skvelé príbehy, nie novú trilógiu s Rey a Kylo Renom 13. novembra 2019, 20:18

Tak či onak, Mandalorian má našliapnuté na to, aby sa stal veľkým hitom.  Odohráva sa po Epizóde VI, keď je Impérium zničené, no ľuďom to vytúžený mier neprinieslo.  Hlavnou postavou je lovec odmien z planéty Mandalore. Viac si prečítaj v článku, ktorý sme novému seriálu venovali.

No a bystrému oku určite neunikol pohľad na dobre známeho Yodu. Teda, na postavu jemu podobnú. Bábätko v kočíku určite mnohých prekvapilo svojou roztomilosťou. Prinášame ti pár záberov a video a sám musíš uznať, že sa animácia skutočne podarila. 

Baby Yoda pobláznil internet. Známa postava zo série Star Wars je v seriáli The Mandalorian bábätko
Baby Yoda pobláznil internet. Známa postava zo série Star Wars je v seriáli The Mandalorian bábätko Zdroj: Disney+

Baby Yoda pobláznil internet. Známa postava zo série Star Wars je v seriáli The Mandalorian bábätko
Baby Yoda pobláznil internet. Známa postava zo série Star Wars je v seriáli The Mandalorian bábätko Zdroj: Disney+

Späť
Zdieľať
Diskusia