Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti O2.
21. novembra 2019, 9:38
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

K paušálu Separa budeš potrebovať kvalitné slúchadlá, Zdena Studenková nedá dopustiť na HBO GO

K paušálu Separa budeš potrebovať kvalitné slúchadlá, Zdena Studenková nedá dopustiť na HBO GO
TECH O2
Uložiť Uložené

Z ponuky O2 SMART vyskladali to najlepšie podľa toho, čo sa hodí k ich životnému štýlu.

Keď sa v O2 rozhodli zveriť do rúk navrhovanie paušálov influencerom, ktorí to predtým v živote nerobili, určite netušili, ako to môže dopadnúť. Niektorí z nich si totiž celkom uleteli. Aj napriek tomu je každá ponuka svojím  spôsobom SMART. 

Každý z nich mohol vyberať z viac či menej tradičných benefitov a vyšperkovať svoj paušál. Nájdeš v nich kopu dát, predplatné mienkotvorných denníkov,  streamovanie hudby a filmov či neobmedzené volania. Variantov O2 SMART Paušálu totiž existuje veľa a ty si môžeš paušál vyskladať aj sám. Skôr, než tak spravíš sa však určite inšpiruj týmito influencermi. Každý z nich sa stal ambasádorom svojho O2 SMART Paušálu, ktorý predstavuje na svojom profile na sociálnych sieťach. 

K paušálu Separa budeš potrebovať kvalitné slúchadlá, Fero Joke si potrpí na  extra dáta

Slovenský raper Separ zostavil svoj vlastný O2 SMART Paušál, v ktorom nájdeš okrem extra dát na Instagram aj životne dôležité predplatné na TIDAL Music, hudobnej aplikácie s vyše 60 miliónmi skladieb. S týmto paušálom máš teda neobmedzené volania, SMS a MMS v celej EÚ, ako aj balík základných dát 3GB a navyše 10 GB na Instagram a 10 GB na TIDAL Music spolu s predplatným.

S dátami to myslí vážne aj fenomenálny internetový komik Fero Joke. Vo svojom paušále má 3GB dát na bežné „ďobkanie“ na internete aj extra dáta na Facebook a Instagram. Niet sa čo diviť, veď Instagram, kde má už 200 tisíc followerov, ho živí naplno. Ak aj ty prispievaš na tieto sociálne siete čo i len polovicu z toho, čo Fero, dáta sa ti určite budú hodiť. 

Lady Zika potrebuje TikTok, LucyPug viac YouTube a Instagram

Medzi ďalšími známymi tvárami, ktoré majú vlastný O2 SMART Paušál, je Lady Zika, ktorá je kráľovnou slovenského TikToku a nemenej populárna je aj na Instagrame. Vo svojom SMART paušále teda naplno využije extra dáta aj na tieto dve aplikácie.

Spoluprácu na novom paušále prijala aj LucyPug, jedna z najznámejších slovenských vlogeriek. Novinky na jej YouTube kanáli sleduje viac ako 500-tisíc divákov a na Instagrame má viac ako 700-tisíc fanúšikov. Tým predstavila svoj O2 SMART Paušál, v ktorom má okrem základných dát aj 10 GB na Instagram a 10 GB na YouTube.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ak by som svoj ideálny objem mobilných dát mala veľkostne prirovnať k mobilu, vyzeral by asi takto SMS správa o prečerpaní dát mi chodila pravidelne, väčšinou hneď pár dní po začiatku nového obdobiaPrešlo to až do takého štádia, že kamaráti mi hneď po zvítaní automaticky zapli zdieľanie internetu. Ale! Teraz už im zdieľať budem môcť aj ja‍♀Spolu s @o2slovakia sme vytvorili paušál, ktorý zahŕňa všetko, čo najviac využívam. A myslím, že aj vy. Pod názvom “Lucypug O2 smart paušál” nájdeš balíček s neobmedzenými hovormi/SMS, 10 Gb internetu len na Youtube, 10Gb internetu na Instagram a 3Gb na ľubovolné surfovanie viac sa dozvieš na ich webe alebo IG profile @o2slovakia #superspolupraca #o2smartpausal

Príspevok, ktorý zdieľa Lucy (@lucypug),

Paušál podľa Zdenky Studenkovej ti prinesie HBO GO

Jednou z  tvárí je aj prvá dáma slovenského filmu a divadla Zdenka Studenková. Vo svojom SMART Paušále predstavuje prémiovú službu HBO GO, pretože Zdenka sa ako jedna z mála slovenských hercov objavila aj v produkcii HBO v seriáli Terapie. Okrem predplatného obsahuje Zdenkin O2 SMART Paušál aj 10 GB na aplikáciu HBO GO a 10 GB na aplikáciu WhatsApp.

 
V online videu O2 vystupuje Zdena Studenková v dvojrole – sebe samej a Lucie Bergerovej, jednej z hlavných postáv Terapie, seriálu produkcie HBO

Získaj originálny paušál

Dôvodov, prečo by si mal zvoliť SMART paušál je toľko, koľko obľúbených služieb si doň zvolíš.  Môžeš sa uspokojiť s výhodnými volaniami a dátami, alebo sa odviazať podobne, ako to spravili influenceri. Keď O2 sieť nepreťažili Fero Joke či Lady Zika, určite znesie aj tvoje dáta a volania.  

Domov
Zdieľať
Diskusia