Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2019, 10:23
Čas čítania 0:00
Vl Mi

MMA zápasník ukončil zápas kopom ako z Mortal Kombat. Súpera musel ratovať doktor

ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY MMA ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Presne mierená kopačka ukončila zápas.

Posledné dni Slovensko aj Česko žije MMA. Môže za to vydarený event Oktagon 15, ktorý si pozrelo približne milión ľudí. Ostro sledovaným bol zápas storočia, práve ten pravdepodobne pritiahol nie len verných fanúšikov bojových športov, ale aj laikov, ktorí o zápase len niekde započuli a boli zvedaví, ako to celé dopadne. Zápas medzi Attilom Véghom a Karlosom Vémolom vyhral napokon prvý menovaný, českého protivníka dokázal poraziť po TKO.

Odporúčané
Týmto úderom vypol Attila Végh Karlosa Vémolu Týmto úderom vypol Attila Végh Karlosa Vémolu 9. novembra 2019, 23:11

Presný úder vypol Terminátora Vémolu a zápas skončil po dvoch minútach. Aj vo svete sa bojovníkom podaria zaujímavé údery, ktoré sa môžu nazvať ako ukážkové. Jedným z nich je kop Davyho Gallona zo včerajšieho zápasu MMA. Proti nemu stál veterán UFC Ross Pearson a po „rolling thunder“, ako sa tento kop nazýva, ostal ležať na zemi.

Ľavou nohou ho trafil do pravej časti tváre a bojovníka zvalilo na zem. Neostal síce nehybne ležať, no azda všetkým divákom bolo po vydarenom kope jasné, že nemôže pokračovať. Po chvíľke ho prišiel ratovať doktor a Gallon sa mohol tešiť z víťazstva. Úsmevný je aj komentár hlásateľa, ktorého kop natoľko prekvapil, že mu z úst vyšla nadávka.

Domov
Zdieľať
Diskusia