Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2019, 20:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo spomína na časy, keď predával koks a neverí falošným raperom z YouTube. Počúvaj pokračovanie Ja som Bratislava

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Momova úprimnosť sa prejavila na novinke z albumu Out.sdr.

Vydanie Momovho ďalšieho albumu Out.sdr je na spadnutie, fanúšikovia odpočítavajú už len posledné dni, kedy budú odoslané všetky predobjednávky, konkrétne je odosielanie naplánované na 3. decembra.

Zatiaľ petržalský raper splnil všetko, čo sľúbil, čo platí aj v prípade kvalitatívnych merítok a taktiež je počuť snahu sa hudobne odlíšiť od vlastnej predchádzajúcej tvorby. Výnimkou nie je ani dnešné druhé pokračovanie skladby Ja som Bratislava.

Aj v tomto prípade je Momo veľmi úprimný, v texte opisuje svoje bývalé „zamestnanie“ drogového dílera, od čoho však už pred dlhším časom upustil a venuje sa výhradne rapu. Resp. v súčasnosti už aj písaniu knihy. Dozvedáme sa tiež, ako Momovi volal riaditeľ školy, ktorý ho pred rokmi vyhodil a žiadal od neho koncert. 

Hudobnú produkciu doplnil Pryor Music, ktorý sa do veľkej miery podieľal na tomto projekte a nechýba ani sprievodný videoklip – tentokrát narozdiel od jednotky z nočnej Bratislavy. 

Odporúčané
Momo zverejňuje cover albumu Outsider: „Fakujem všetkých, ktorí ma chcú riadiť a ovplyvňovať“ Momo zverejňuje cover albumu Outsider: „Fakujem všetkých, ktorí ma chcú riadiť a ovplyvňovať“ 16. októbra 2019, 19:43
Domov
Zdieľať
Diskusia