Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. novembra 2019, 16:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bella Hadid vymazala príspevok na Instagrame, keď jej ho komentovala Selena Gomez. Bývalé priateľky The Weeknda sú rivalkami roky

NEWS BELLA HADID SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Fanúšikovia modelky a speváčky si všimli, čo sa aktuálne deje na Instagrame.

Fanúšikovia Belly Hadid a Seleny Gomez si na sociálnych sieťach všimli zaujímavé správanie, ktoré sa však dá, pravdepodobne, veľmi ľahko vysvetliť. Jedna z najznámejších modeliek sveta a zároveň držiteľka titulu najdokonalejšej tváre podľa umelej inteligencie nedávno pridala fotku, na ktorej bola oblečená v dizajnérskych kúskoch od Diora. Selena jej príspevok komentovala – v pozitívnom zmysle jej odkázala, že vyzerá dobre a pridala aj zamilovaný emotikon. 

Bella však, zdá sa, stále nezabudla, že to bola práve Selena, za ktorou od nej prvýkrát utiekol The Weeknd a fotku okamžite vymazala. Aj keď sa následne ešte známy spevák od Seleny vrátil na chvíľu naspäť ku Belle, dnes je už každý z nich bez partnera. 

Odporúčané
Selena Gomez odhaľuje strašidelné momenty svojho života. Bojovala s úzkosťou, depresiou a psychickými problémami Selena Gomez odhaľuje strašidelné momenty svojho života. Bojovala s úzkosťou, depresiou a psychickými problémami 29. septembra 2019, 21:40

Speváčka Selena Gomez sa tak nechtiac stala opäť terčom médií aj fanúšikov, keďže jej zástancov, samozrejme, zaujíma, čo sa vlastne stalo. Nedávno spôsobila lavínu komentárov, keď sa odfotila v spodnom prádle Kim Kardashian a musela vysvetľovať, na koho strane stojí v spore medzi Kardashian a Taylor Swift a ešte pár dní pred tým sa zaplietla s Hailey Bieber kvôli údajnej rozlúčkovej skladbe s Justinom.

V hre je aj alternatíva, že ide o úplnú náhodu a Bella by fotku vymazala za každých okolností, s tou však verejnosť, pochopiteľne, nepracuje. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

[post is now deleted] snl tonight with harry styles!!

Príspevok, ktorý zdieľa @ selenanoticed,

Domov
Zdieľať
Diskusia