Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2019, 7:55
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Známy UFC bojovník sa pobil s dvomi mužmi na záchodoch v bare. Mal vtipkovať o frajerke jedného z nich

ŠPORT BITKA MMA UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

,,Nemohol som ich predsa prosiť na kolenách, aby ma pustili z kabínky po použití záchoda," tvrdí Jason Knight.

Na verejnosť sa aktuálne dostalo video, na ktorom sa známy americký MMA bojovník Jason Knight, ktorý dokonca zápasí v UFC (najväčšia a najznámejšia liga MMA) bije s neznámou dvojicou mužov na záchodoch v nemenovanom bare.

Populárny zápasník sa pre The Sun vyjadril, že záznam pochádza ešte z minulého roka. Jeho niekdajší kamarát Brok Weaver ho však mal z pomsty zdieľať na Instagrame až teraz. Celú situáciu opisuje, ako jedno veľké nedorozumenie.

Odporúčané
Sny sa mi rozplynuli, do UFC sa už nedostanem, chcem odvetu, tvrdí porazený Karlos Vémola. Má Attila Végh záujem? Sny sa mi rozplynuli, do UFC sa už nedostanem, chcem odvetu, tvrdí porazený Karlos Vémola. Má Attila Végh záujem? 10. novembra 2019, 8:08

„Jeden muž sa na záchodoch sťažoval na svoju frajerku nejakému kamarátovi. Ja som to začul a urobil si z toho srandu. Žartík sa však očividne nepáčil ani jednému z chlapcov, pretože ma obkľúčili v mojej kabínke, kde som práve vykonával malú potrebu,“ tvrdí Knight. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Knight (@jtkthekid),

„Kým som sa však otočil, okrem ich dvoch tam zrazu stálo ďalších sedem ľudí so zapnutými kamerami. Vtedy som pochopil, ktorá bije. Povedal som im, nech sa vzdialia, inak pôjdu na zem,“ opisuje MMA bojovník. Tí ho však vraj nepočúvli a mali mať sprosté reči, a tak sa strhla bitka.

„Nechcel som ich predsa prosiť na kolenách, aby ma pustili von z kabínky,“ odôvodňuje svoju prvú ranu Knight. Od tej doby sa však vraj veľa zmenilo a bojovník tvrdí, že dnes by v tom bare ani len nebol a už vôbec by si nerobil srandu z cudzích ľudí.

Domov
Zdieľať
Diskusia