Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2019, 17:56
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Muž s bicepsami ako Pepek námorník sa pripravuje na ďalší MMA zápas. Tentokrát ho trénuje ruský Hulk

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Mladý Rus s bicepsami napichanými olejom sa ani po predošlej prehre nevzdáva.

Už pred dvomi rokmi sme ti predstavili šialenca menom Kirill „Bazooka Arms“ Tereshin, ktorý sa v tom čase stal nečakanou hviezdou internetu, keď všetkým ukazoval svoje obrovské bicepsy napichané olejom podobným syntholu. Na skutočný synthol vtedy nemal peniaze, a tak si olej namiešal doma.

Odporúčané
Rus s bicepsami napichanými olejom, ktorého prezývajú Pepek námorník, vydržal v MMA zápase 3 minúty Rus s bicepsami napichanými olejom, ktorého prezývajú Pepek námorník, vydržal v MMA zápase 3 minúty 21. októbra 2019, 14:29

Len pred nedávnom si 23-ročný Kirill vyskúšal svoj vôbec prvý MMA zápas, ktorý však skončil totálnym fiaskom, keďže po 3 minútach skončil tap-outovaný na zemi. Ako však informuje New York Post, kontroverzný ruský kulturista to nevzdáva a pripravuje sa na ďalšie stretnutie v klietke. Trénovať ho má dokonca bojovník známy ako „ruský Hulk“.

Ide len o 18-ročného Tamaeva Asxaba z Čečenska, ktorý aj napriek útlemu veku disponuje mohutnou svalnatou postavou, širokým krkom a nesmiernou silou. V Rusku je mladík známy už od svojich 16 rokov. Na Instagrame má vďaka svojej nevídanej postave aktuálne cez 2,2 milióna followerov.

Ruský Pepek alias Kirill video, v ktorom ho trénuje Tamaev, zdieľal na svojom instagramovom profile. Záznam pochádza z Moskvy a Kirill v ňom robí kliky so svojimi obrovitánskymi bicepsami. Okrem tohto videa natočili ešte jedno, v ktorom má Tereshin na hlave položenú fľašu, a tzv. ruský Hulk mu ju z otočky odkopne bez toho, aby sa ho dotkol.

Pravdepodobne ide opäť len o marketingový ťah zo strán oboch účastníkov, aby si navzájom pomohli nazbierať viac followerov, no faktom zostáva, že Kirilla skutočne onedlho čaká ďalší MMA zápas. My sa už nevieme dočkať, ako dlho vydrží tentokrát. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Кирилл Терешин - Руки Базуки (@ruki_bazuki_official),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Кирилл Терешин - Руки Базуки (@ruki_bazuki_official),

Domov
Zdieľať
Diskusia