Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2019, 17:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Eminem okrem Rihanny naložil aj ďalším známym ženám. Ako sa po desiatich rokoch obraňuje?

HUDBA EMINEM RIHANNA
Uložiť Uložené

Veterána z Detroitu dobehla minulosť.

Pred niekoľkými dňami sa na internet dostala niekoľkosekundová nahrávka stará približne 10 rokov, na ktorej máme možnosť počuť rapovať Eminema o tom, že v konflikte medzi Rihannu a Chrisom Brownom stojí na strane speváka. Konštatuje, že aj on by Rihannu zbil, čo, samozrejme, veľa poslucháčov pobúrilo bez ohľadu na to, že ide o veľmi starú a nikdy nepoužitú verziu skladby. 

Neskôr sme sa dočkali aj rozšírenej verzie s kompletnou slohou, kde okrem Rihanny Eminem hovorí aj o ubližovaní ďalším známym osobnostiam. Svoje odkazy si na disstracku našli napríklad aj Natasha Bedingfield alebo herečka Dakota Fanning, ktorá mala v čase vzniku nahrávky len 16 rokov. Eminem v texte skladby hovorí o jej zabití. 

Pôvodne sa raper k situácii nevyjadroval, a to aj napriek tomu, že ho kontaktovali najetablovanejšie denníky vrátane The Guardianu. Prednedávnom sme sa dočkali aspoň oficiálneho vyjadrenia veterána z Detroitu, ktoré zverejnil prostredníctvom publicistu Dennisa Dennehyho. Argumentuje tým, že ide o staršiu vec a všetko je dnes inak: „Uniknitá skladba je staršia ako 10 rokov. Po tom, čo ju Eminem nahral, vymazal ju a prepísal. Samozrejme, Eminem a Rihanna majú skvelý vzťah.“ 

Odporúčané
Eminem dissuje Rihannu a stavia sa na stranu Chrisa Browna. V staršej skladbe tvrdí, že by ju tiež zbil Eminem dissuje Rihannu a stavia sa na stranu Chrisa Browna. V staršej skladbe tvrdí, že by ju tiež zbil 4. novembra 2019, 15:44
Domov
Zdieľať
Diskusia