Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2019, 11:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Karlos Vémola mal zrušený instagramový profil (Aktualizované)

ŠPORT INSTAGRAM
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dôvod pauzy od sociálnej siete neuviedol.

Karlos Vémola prežíva po prehre v „zápase storočia“ náročné chvíle. Dlhé mesiace pri každej príležitosti hovoril, že si ide po výhru a Attila Végh mu nemôže zabrániť v jeho ceste do UFC. Bezprostredne po nevydarenom zápase otvorene hovoril o tom, že sa mu rozplynuli všetky sny a bude musieť začať od začiatku. Zároveň si hneď pri prvej príležitosti vypýtal od slovenského súpera odvetu, ten zatiaľ nemal dôvod vyjadriť sa priamo. 

Český Terminátor pridal pár desiatok hodín po Oktagone 15 na svoj instagramový profil dvojminútové video, v ktorom hovoril o svojich pocitoch a plánoch. Netajil sa tým, že má v pláne naplno sa vrátiť po operácii k trénovaniu a v roku 2020 sa chce opäť s Attilom biť. 

Odporúčané
Vémola žiada odvetu, Attila Végh si užíva raňajky do postele. Ako trávia bojovníci MMA chvíle po zápase storočia? Vémola žiada odvetu, Attila Végh si užíva raňajky do postele. Ako trávia bojovníci MMA chvíle po zápase storočia? 12. novembra 2019, 16:06

Krátko po obede už nebolo možné oficiálny instagramový účet Karlosa Vémolu vyhľadať, pravdepodobne pre to, že si ho vymazal on sám, keďže svojimi príspevkami pravidlá sociálnej siete neporušil. Populárny bojovník mal v utorok podstúpiť operáciu ramena, tak môže byť skutočnosť, že si jednoducho chcel dať od kontaktu s verejnosťou pauzu.

Karlos Vémola má zrušený instagramový profil
Karlos Vémola má zrušený instagramový profil

Aktualizované 21:30

Karlosov účet na Instagrame je už späť, prihlásil sa po tom, čo skočila jeho operácia ramena príspevkom aj sériou príbehov.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Späť
Zdieľať
Diskusia