Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2019, 16:32
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Dominika Cibulková ukončila kariéru

ŠPORT DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ TENIS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Bratislavčanka vyhrala osem turnajov WTA a je najúspešnejšou slovenskou tenistkou v histórii.

Slovenská tenistka Dominika Cibulková ukončila profesionálnu kariéru. Oznámila to počas tlačovej konferencie, na ktorej predstavila svoju biografiu Tenis je môj život. Dlho o tom premýšľa a má v tom jasno. „Teším sa na svoj nový život,“ povedala so slzami v očiach.

Odporúčané
Dominika Cibulková: Na slovo influencer som alergická. Avengerov nenávidím, za odmenu občas zájdem do mekáča (Rozhovor) Dominika Cibulková: Na slovo influencer som alergická. Avengerov nenávidím, za odmenu občas zájdem do mekáča (Rozhovor) 2. mája 2019, 15:32

V máji sme sa s Dominikou rozprávali. Vtedy ešte váhala a nebola si istá, kedy ukončí kariéru. V tom, čo bude robiť po odchode z kurtov, však mala jasno.

„Minulý rok som sa spojila s jednou z najlepších tenisových akadémii, čo je na Slovensku, LOVE 4 TENNIS. Je to niečo, v čom sa vidím a chcela by som odovzdať svoje skúsenosti ostatným. Dnes je to už akadémia LOVE 4 TENNIS DOMINIKA CIBULKOVA ACADEMY. Určite sa teším, keď príde čas a budeme mat s manželom rodinu a deti. Máme aj nadáciu ...Aby hviezdy nehasli..., tej sa chcem tiež intenzívnejšie venovať,“ povedala nám vtedy.

Slovenská tenistka Dominika Cibulková ukončila kariéru. Teším sa na svoj nový život, povedala pred novinármi
Slovenská tenistka Dominika Cibulková ukončila kariéru. Teším sa na svoj nový život, povedala pred novinármi Zdroj: TASR/Martin Baumann

Bratislavčanka vyhrala osem turnajov WTA a je najúspešnejšou slovenskou tenistkou v histórii. V októbri 2016 triumfovala na MS WTA Tour v Singapure.

Odporúčané
Manžel Dominiky Cibulkovej: Keď som ju spoznal, nevedel som ani to, či hráva proti Popradu a ona za Bratislavu (Rozhovor) Manžel Dominiky Cibulkovej: Keď som ju spoznal, nevedel som ani to, či hráva proti Popradu a ona za Bratislavu (Rozhovor) 27. januára 2019, 17:24
Domov
Zdieľať
Diskusia