Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2019, 13:07
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Nikdy nehovor nikdy: Predstaviteľ Captaina Americu nevylúčil návrat do Marvelu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Príbehy mnohých superhrdinov pokračujú, no Captainov skončil. Aspoň teda na určitý čas.

Vrátil by si sa?“ spýtala sa predstaviteľa Captaina Americu Chrisa Evansa jeho herecká kolegyňa Scarlett Johansson (Black Widow). „Do Marvelu? Už som starý muž. Ale nikdy nehovor nikdy, postavu Captaina milujem. Takže neviem,“ odpovedal v rozhovore pre Variety neistý Evans.

Na konci Avengers: Endgame sme mohli vidieť, ako sa jeho postava Captaina Americu alias Steva Rogersa vrátila v čase ku svojej milovanej a po tom, ako Captain zostarol, odovzdal svoj štíť Falconovi, ktorý prevzal jeho úlohu. Spoločne s Winter Soldierom budeš môcť túto akčnú dvojicu sledovať na Disney+.

Celý 40-minútový rozhovor si môžeš pozrieť v nasledujúcom videu

Niet však pochýb, že práve Captain America v podaní Evansa patril medzi najpopulárnejších hrdinov. Pokiaľ by sa však Evans nakoniec rozhodol vrátiť, museli by ho bratia Russovci presvedčiť skutočne dobrým námetom.

Ako sám povedal, momentálne pracuje na iných projektoch a je názoru, že tvorcovia jeho dejovú líniu zakončili naozaj na jednotku. Preto si myslí, že jeho návrat nemôže prísť iba kvôli prosbám fanúšikov.

Nemôže to byť iba preto, že chce byť publikum vzrušené. Čo by sme k príbehu dodali? Muselo byť sa spojiť množstvo vecí,“ vyjadril sa charizmatický Evans, ktorý chce záver jeho postavy ochrániť pred zbytočným naťahovaním. Z jeho slov si môžeme zobrať iba toľko, že Captainov návrat do Marvelu nie je aktuálne pravdepodobný, ale do budúcnosti ho rozhodne nemožno vylúčiť.

Odporúčané
Pavel Kacerle pracuje pre Marvel. V dome Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgarde pracoval 15 hodín denne (Rozhovor) Pavel Kacerle pracuje pre Marvel. V dome Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgarde pracoval 15 hodín denne (Rozhovor) 6. mája 2019, 14:49
Anketa:
Prial by si si návrat Chrisa Evansa do Marvelu?
Áno
Nie
Áno
87 %
247 Hlasov
Nie
13 %
38 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia