Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2019, 7:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kim Kardashian potajomky najala 5 psychológov, ktorí majú dohliadať na mentálne zdravie Kanyeho Westa na turné

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Kanye West sa počas posledného turné psychicky zrútil natoľko, že prerušil koncert, vynadal najznámejším ľuďom na planéte a zvyšok koncertov neodohral.

Kim Kardashian ešte nezabudla, čo sa stalo počas Saint Pablo tour k albumu The Life of Pablo Kanyeho Westa a nechce, aby sa problémy opakovali opäť. Raper psychicky nezvládol tlak počas série zastávok naprieč Spojenými štátmi a na jednom z koncertov vybuchol natoľko, že ho už ani nedokončil.

Na internet sa potom dostalo 17-minútové video, v ktorom na pódiu otvorene a tvrdo kritizuje napríklad Beyoncé, Jay Zho, vtedajšiu kandidátku na prezidentku Hillary Clinton alebo CEO Facebooku Marka Zuckerberga. Následne zrušil všetky ďalšie zastávky turné a bol na istý čas hospitalizovaný. 

Odporúčané
Kanye West skoro skončil s rapom, pretože je to diabolská hudba. Farár ho naviedol, aby rapoval pre Boha Kanye West skoro skončil s rapom, pretože je to diabolská hudba. Farár ho naviedol, aby rapoval pre Boha 21. októbra 2019, 9:22

Aktuálne ako prevenciu Kim potajomky najala 5 psychológov, ktorí majú Kanyeho mentálne zdravie sledovať počas chystaného turné k nedávno vydanému gospelovému projektu Jesus is King, informuje Radar Online na základe informácií od ľudí blízkych rodine.

Zatiaľ nie je jasné, akým spôsobom by mali byť profesionálni terapeuti maskovaní, keďže je však už informácia medializovaná, pravdepodobne sa o tom aj tak Kanye dozvie. Kim však konštatuje, že keby mu o svojich plánoch povedala skôr, ako ich zabezpečila, jej manžel by nebol nadšený. 

Odporúčané
Kanye West oznámil kandidatúru na prezidenta Spojených štátov, publikum ho vysmialo Kanye West oznámil kandidatúru na prezidenta Spojených štátov, publikum ho vysmialo 8. novembra 2019, 10:14
Domov
Zdieľať
Diskusia