Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2019, 10:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Streamer trénoval 3 mesiace, aby prekonal 569-hodinový rekord. Celý mesiac strávi hraním 19 hodín denne

TECH SVETOVÉ REKORDY TWITCH
Uložiť Uložené

Andrew Bodine prezradil, že sa bojí byť offline, pretože každú hodinu neaktivity môže stratiť niekoľko subscriberov.

Streamer Andrew “GiantWaffle” Bodine sa rozhodol prekonať najväčší rekord v počte hodín, ktoré dokáže človek stráviť na platforme Twitch počas 30 dní. Zatiaľ drží prvenstvo JayBigs s 569 hodinami, a tak hovorí matematika jasne. Bodine musí celý mesiac streamovať hry na oficiálnom profile 19 hodín denne.

Pre Kotaku prezradil aj čosi viac o svojom nápade aj príprave. Tá trvala 3 mesiace a spočívala hlavne v tom, aby si streamer nastavil spánkový režim na 3,5 hodiny denne. Po desiatich dňoch mal na konte 192 odohratých hodín. 

Aj najpopulárnejší streameri na svete vyjadrujú v rozhovoroch znepokojenie zo svojho povolania z jedného veľmi racionálneho dôvodu. Obľúbený Professor Broman nedávno napísal veľmi múdru vec – jediný, kto má moc vypnúť kameru, je človek, ktorý profituje z toho, že je zapnutá. 

Odporúčané
Hrajú hry a zarábajú milióny eur. Streamovanie na Twitchi živí tisíce mladých ľudí Hrajú hry a zarábajú milióny eur. Streamovanie na Twitchi živí tisíce mladých ľudí 7. septembra 2019, 8:39

Bodine, ktorý sa v súčasnosti snaží o rekord, s týmito vyjadrením súhlasí. Otvorene hovorí o tom, že pre osoby živiace sa hraním počítačových hier môže mať devastujúci efekt, keď nie sú dlhšie online. On sám opustil počítač od vzostupu kariéry najdlhšie na 6 dní počas svadobnej dovolenky a dopad na čísla to vraj malo obrovský. 

Ninja počas rozhovoru pre New York Times v roku 2018 vyrátal, že za 60 minút strávených s reportérom prestížneho denníka prišiel o približne 200 až 300 sledovateľov.

Odporúčané
Youtube bude môcť od decembra zrušiť akýkoľvek kanál, ak pre nich nebude dostatočne ziskový Youtube bude môcť od decembra zrušiť akýkoľvek kanál, ak pre nich nebude dostatočne ziskový 11. novembra 2019, 18:13
Domov
Zdieľať
Diskusia