Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2019, 7:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Conor McGregor opäť zdieľal Mikiho z Čiernej nad Tisou, bojovník označuje čiernohorský rezeň za chutný

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zároveň sa Miki so svojou reštauráciou prebojoval aj do televízie.

Slovák Mikuláš Gerenyi sa nedávno preslávil tým, že jeho reštauráciu v Čiernej nad Tisou zdieľal samotný Conor McGregor. Dôvodom je, že ide o jediné predajné miesto v našej časti Európy, kde je možné si zadovážiť whisky značky Proper Twelve írskeho bojovníka mimo internetových obchodov. Nám Miki v rozhovore hovoril aj o ďalších plánoch v súvislosti s Conorom, v tom čase však ešte nemohol byt konkrétny. Zdá sa však, že ich spolupráca bude ešte užšia.

Odporúčané
Majiteľ podniku z Čiernej nad Tisou, ktorý zdieľal Conor McGregor: Slováci si radšej dajú domáce destiláty ako jeho whisky Majiteľ podniku z Čiernej nad Tisou, ktorý zdieľal Conor McGregor: Slováci si radšej dajú domáce destiláty ako jeho whisky 4. novembra 2019, 9:55

Jeden z najpopulárnejších MMA zápasníkov aktuálne opäť zdieľal slovenský podnik. Najprv ho zaujala reportáž priamo z Čiernej nad Tisou od medzinárodnej televízie RT sport, čo je pre majiteľa Mikiho hneď dvojnásobný úspech. V angličtine mal totiž možnosť vysvetliť divákom aj za hranicami, aké sú jeho plány. Video sa začína záberom na čiernohorský rezeň s prílohami, čo Conor okomentoval ako „chutné“ a pridalo sa k nemu veľa komentujúcich. 

Conor McGregor opäť zdieľal Mikiho z Čiernej nad Tisou, bojovník označuje čiernohorský rezeň označuje za chutný
Conor McGregor opäť zdieľal Mikiho z Čiernej nad Tisou, bojovník označuje čiernohorský rezeň označuje za chutný

Následne ešte Ír zdieľal fotografiu Mikiho družky a tej dokonca venoval aj follow na Instagrame. Nuž, teraz je už, pravdepodobne, naozaj len otázkou času, kedy kontroverzný MMA zápasník zavíta aj do našich končín. Zároveň bude vďaka tomu podnik atraktívnejší aj pre domácich, ako však Miki prezradil pre Refresher, po prvom zdieľaní nezaregistrovali nárast tržieb. A stále platí, že Slováci si u neho radšej objednajú ovocný destilát. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa RT Sport (@rtsportnews),

Domov
Zdieľať
Diskusia