Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2019, 6:55
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Zabanovaný plačúci Fortnite streamer musí opustiť luxusnú vilu za 13 miliónov eur. Býval v nej vďaka hraniu

TECH FORTNITE
Uložiť Uložené

Niečo sa končí, niečo sa začína. To si aspoň hovorí Jarvis.

Posledné dni celý Fortnite svet sleduje kroky hráča Jarvisa „Jarvis“ Khattriho, ktorý dostal ban za cheatovanie v hre. Dovtedy sa hraním živil, pravidelne streamoval a patril pod tím FaZe, ktorý združuje hráčov hier. 

Na streame Jarvis cheatoval a vývojár hry štúdio Epic Games bol nekompromisný. Hráčovi udelil permanentný ban, Jarvis preto musel svoju kariéru zavesiť predčasne na klinec. Pomohol si krátkym videom na kanáli Youtube, kde ho odoberá vyše 2 000 000 ľudí. Vysvetlil, ako sa veci majú a po niekoľkých sekundách sa neudržal. Začal plakať.

Odporúčané
Plačúceho cheatera vo Fortnite sa zastal najsledovanejší streamer Ninja. Vraj je to len hlúpe dieťa a ban je prísny Plačúceho cheatera vo Fortnite sa zastal najsledovanejší streamer Ninja. Vraj je to len hlúpe dieťa a ban je prísny 8. novembra 2019, 11:59

Niektorí s ním súcitia a myslia si, že dostal príliš prísny trest. Iný ho zas nešetria a cheatovanie odsudzujú. Tak či onak,Epic sa nenechal obmäkčiť a ban platí. Jarvis sa teda musel odsťahovať z vily FaZe, kde sa zgrupuje celý tím. Nie je to pritom žiadny jednoizbáč, ide o luxusnú vilu za vyše 13 miliónov eur. 

Jarvis si očividne uvedomuje, že to, že dostal ban, neznamená, že ho internet ďalej nemôže živiť. Užíva si nevídanú pozornosť a každý svoj krok ukazuje fanúšikom. V nedeľu napríklad pridal krátke video, čo sa chystá robiť ďalej.

„Chcem, aby ste vedeli, že každý robí v živote chyby, no najdôležitejšie je, ako sa z nich poučíte a že sa nakoniec stanete lepším človekom,“ vraví mladík. Hovorí, že to pre neho nebude ľahké, no chce sa s tým popasovať. Vraj je normálny, mladý a hanblivý chalan a uvidí, čo bude ďalej. 

Domov
Zdieľať
Diskusia