Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2019, 19:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Attila Végh dostal za porazenie Karlosa Vémolu 1,5 milióna českých korún, ako hodnotí zápas Rytmus?

ŠPORT ATTILA VÉGH FRESHNEWS RYTMUS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovensko a Česko žilo počas uplynulých dní hlavne zápasom storočia, udialo sa však toho omnoho viac.

 

Posledné dva dni sa na Slovensku a v Česku rozpráva hlavne o dlho očakávanom zápase medzi dvoma velikánmi MMA. Karlos Vémola a Attila Végh si to rozdali pred vypredanou O2 arenou a stovkami tisíc fanúšikov pri televíznych obrazovkách ešte v sobotu. Celý súboj trval len niečo viac ako dve minúty, keďže sa slovenskému bojovníkovi podarilo zasiahnuť protivníka silným hákom z ústupu tak, že rozhodca zápas okamžite ukončil. 

V našej videoreportáži zo zákulisia sa dozvieš, ako to vyzerá na mieste, kam sa bežne fanúšikovia nedostanú a taktiež nám čosi viac prezradil Karlos alebo aj Rytmus a člen organizačného tímu. 

V najnovších Freshnews sme sa pozreli aj na ďalšie témy, o ktorých sa oplatí mať prehľad. Zhrnuli sme novinky zo sveta hudby, ale aj naše dlhšie články a taktiež všetko nové na YouTube kanáloch slovenského a českého Refresheru. 

Domov
Zdieľať
Diskusia