Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2019, 9:00
Čas čítania 2:10
Richard Balog

Byty za milióny €. 5 bratislavských nehnuteľností, v ktorých slovíčko luxus nadobúda nový rozmer

Byty za milióny €. 5 bratislavských nehnuteľností, v ktorých slovíčko luxus nadobúda nový rozmer
Zdroj: Christie's International Real Estate
KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Najviac luxusných nehnuteľností nájdeme v Starom Meste, dnešný výber je toho jasným dôkazom.

Architektúra a interiérový dizajn zaznamenávajú na území Slovenska výrazný posun smerom vpred. My pravidelne pracujeme na hľadaní projektov spod rúk domácich tvorcov, ktoré sú výnimočné a dokážu zaujať aj ľudí mimo odboru. Postupne tak oveľa bližšie spoznávame najzaujímavejšie nehnuteľnosti v krajine, dnešný výber nebude výnimkou.

Tentokrát pritom pobudneme v hlavnom meste, ktoré toho ponúka viac, ako by si možno očakával. Presvedčiť sa ťa pokúsime prostredníctvom pätice bývaní zariadených v odlišných štýloch, avšak stále v mimoriadne vysokom štandarde kvality. Viac slov v tomto momente nie je nutných a radšej sa tak presunieme k samotným ponukám, ktorým sa aj napriek vysokej cene odoláva len mimoriadne ťažko.

Odporúčané
Tu sa umýva striptízová tanečnica alebo známa influencerka. TOP 15 slovenských a českých kúpeľní Tu sa umýva striptízová tanečnica alebo známa influencerka. TOP 15 slovenských a českých kúpeľní 9. novembra 2019, 10:18

Romantické hniezdočko s výhľadom na Staré Mesto a Bratislavský hrad

Hneď na úvod tu máme nehnuteľnosť v samom centre hlavného mesta, ktorej výmera hravo presahuje hranicu 400 metrov štvorcových. Tak trochu rozprávkové bývanie dispozične rozdelené do 2 podlaží ponúka 5 spální s vlastnými kúpeľňami, priestrannú terasu vhodnú na dlhé letné večery, ale aj posilňovňu či krb v obývacej miestnosti. 

Čo sa týka dizajnu, v danom prípade sa noví majitelia môžu tešiť na kombináciu nového so starým. Vzhľadom na lokalitu mezonetu, vôbec nenamietame. Viac informácií, vrátane presnej ceny, už nájdeš na stránke Christie's

S&W Bratislava
S&W Bratislava Zdroj: Christie's International Real Estate
 

3-izbový byt v štýle Art Deco s historickými prvkami

Opäť mestská časť Staré Mesto, konkrétne vyhľadávané Palisády. Práca dizajnéra Erika Pastuchu z ateliéru Studio e sa síce nesie na vlnách, ktoré zrejme nenadchnú zástancov moderny, nás si však svojím spôsobom získala.

Vyvážená kombinácia súčasného dizajnu s pôvodnými historickými prvkami hrá spolu na výbornú a až na pár možno zbytočných doplnkov ide o vkusné bývanie so štedrou podlažnou plochou 110 metrov štvorcových. Stručná a jasná charakteristika, ktorú ti lepšie priblížia zábery nižšie. 

S&W Bratislava
S&W Bratislava Zdroj: Svoboda & Williams
 

Priestrannosť a Dunaj na dlani 

Slová najlepšie opisujúce nehnuteľnosť na brehu rieky v obľúbenom projekte River Park na hranici centra. Budúci vlastníci kráľovstva na Dunaji sa môžu tešiť na 174 metrov štvorcových obytnej plochy, čo zodpovedá veľkosti dvoch nadštandardných 3-izbových bytov. Musíš uznať, že obdobné bývania nie sú k dispozícii každý deň.

Prekážkou avšak môže byť cena stanovená na 1 490 000 €, ktorá odzrkadľuje nielen polohu, ale taktiež hodnotu použitých materiálov, výber zariadenia či spomínanú výmeru. Druhým dychom ale musíme dodať, že ide o investíciu nestrácajúcu hodnotu, skôr naopak.

S&W Bratislava
S&W Bratislava Zdroj: Svoboda & Williams
Odporúčané
Výhľady hodné miliónov alebo 10 spálni, v ktorých sa musíš prebúdzať s úsmevom  Výhľady hodné miliónov alebo 10 spálni, v ktorých sa musíš prebúdzať s úsmevom 11. septembra 2019, 20:33

Horský park na dosah ruky a bývanie v modernom šate 

Na území hlavného mesta nájdeme hneď niekoľko lokalít s prívlastkom „vysnívané“ pre množstvo domácich, Slavín je jednou z nich. Práve v uličkách danej oblasti je schovaný 4-izbový byt s priamym vyhľadom na hrad. 

Nehnuteľnosť v hodnote 1 100 000 € nepatrí medzi výstredné sídla, čo sa nám na nej páči azda najviac. Interiér bol navrhnutý v modernom, avšak jednoduchom štýle s dôrazom na funkčnosť a ako budeš mať možnosť vidieť, ide o precízne odvedenú prácu všetkých zainteresovaných. 

S&W Bratislava
S&W Bratislava Zdroj: Svoboda & Williams

Geometrická dokonalosť a 8 spální

Posledným dnešným „úlovkom“ najzaujímavejších nehnuteľnosti v Bratislave je  vila, ktorá bola dokončená len v priebehu tohto roka. Geometricky dokonalé sídlo s vnútorným bazénom, terasou či perfektne upravenou záhradou bude aj tvojím snom. Teda v prípade, že túžiš po luxuse hodnom miliónov €. 

Najvýraznejším prvkom okrem už spomínaného exteriéru sú modré akcenty v podobe priečok alebo menších doplnkov. Samozrejme, dizajn je mimoriadne subjektívnou záležitosťou, platí to aj v danom prípade, posúdenie tak s radosťou prenecháme tebe.

S&W Bratislava
S&W Bratislava Zdroj: Christie's International Real Estate

Viac podobných nehnuteľností nájdeš na stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams. 

Domov
Zdieľať
Diskusia