Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2019, 8:08
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Najdrahšie hodinky sveta sa v aukcii predali za 30 miliónov €. Sú z 18-karátového zlata a skladajú sa z 1 400 dielov

MÓDA HODINKY
Uložiť Uložené

Luxusné hodinky sú jediným kusom svojho druhu a boli vyrobené špeciálne pre charitatívnu dražbu.

Na charitatívnej aukcii vo švajčiarskej Ženeve boli prítomní hostia a kupci svedkami historickej udalosti. V dražbe sa totiž predali luxusné hodinky Patek Philippe Grandmaster Chime Ref. 6300A, ktorým sa podarilo zlomiť rekord vďaka cenovke 31 miliónov amerických dolárov, čo je v prepočte viac ako 28 miliónov eur.

Ako informuje portál Hodinkee.com, hodinky z nehrdzavejúcej ocele sú pokryté 18-karátovým ružovým zlatom, majú dva ciferníky a sú obojstranné. Z historického hľadiska sa v rámci charitatívnej aukcie Only Watch takmer vždy najdrahšie predali hodinky švajčiarskej značky Patek Philippe. Obzvlášť v posledných rokoch.

Odporúčané
5 najlepších značiek cenovo dostupných hodiniek 5 najlepších značiek cenovo dostupných hodiniek 14. marca 2019, 19:04

Luxusné hodinky sú jediným kusom svojho druhu a boli vyrobené špeciálne kvôli charitatívnej dražbe. Skladajú sa z 1 366 dielov a fungujú na zložitom systéme v 4 rôznych vrstvách. Ide o najprecíznejšie hodinky, aké kedy značka vyrobila. Predchádzajúci rekord držali hodinky Paul Newman Rolex Daytona, ktoré sa predali za 17,7 milióna dolárov v roku 2017.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa hodinkee (@hodinkee),

Domov
Zdieľať
Diskusia