Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2019, 11:52
Čas čítania 0:00
Ondřej Jarůšek

Conor McGregor sa vysmial bratrancovi Khabiba Nurmagomedova. V prvom UFC zápase rýchlo prehral

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené

Abubakarovi Nurmagomedovi nevyšla premiéra pod UFC ideálne. Conor McGregor posmeškami nešetril.

Kromě nezapomenutelného Oktagonu 15, boxerské odvety youtuberů a zápasu českých pornohereček během včerejšího dne proběhl také turnaj UFC v Moskvě, kde se do své premiérové bitvy pod hlavičkou nejslavnější organizace světa postavil Abubakar Nurmagomedov (15-3-1), bratranec neporaženého šampiona Khabiba Nurmagomedova (28-0).

První zápas na neslavnějším kolbišti planety však nedopadl zcela podle jeho představ. Hned v prvním kolem jej totiž německý soupeř David Zawada donutil zápas odklepat po rychlé submisi (triangle choke). To ovšem neuniklo pozornosti kontroverzního provokatéra Conora McGregora (21-4), který je velkým rivalem Abubakarova bratrance Khabiba, s nímž prohrál svůj poslední zápas.

A jak už je u Ira zvykem, ostrými slovy nešetřil. Dagestánskému zápasníkovi se začal vysmívat, že souboj vzdal, i když podle něj nemusel„Poklepal mu na čelo. Když mu můžeš poklepat na čelo, můžeš ho do něj i udeřit,“ napsal Conor v sérii tweetů, které poté zase smazal. Kromě toho ještě Abubakarovo příjmení přepsal na „Nurmagotaptap“ (anglické slovo „tap“ zde znamená právě odklepat zápas).

Pohotoví uživatelé si však tweety stihli uložit.

Conor McGregor nedávno v Moskvě oznámil svůj oficiální návrat do oktagonu. Do prvního boje po delší pauze bychom jej měli vidět nastoupit začátkem příštího roku. Podaří se mu uspět? Nebo se nakonec stane terčem podobných posměšků, kterými nyní počastoval Khabibova bratrance?

Domov
Zdieľať
Diskusia