Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2019, 15:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Saltá v mosh pite veľkom ako ihrisko. Separ, Dame a Smart sú znovu na turné (Fotoreport)

Saltá v mosh pite veľkom ako ihrisko. Separ, Dame a Smart sú znovu na turné (Fotoreport)
Zdroj: Matúš Zeťák
HUDBA DMS
Uložiť Uložené

Separ, Dame a Smart aktuálne navštevujú slovenské mestá v rámci MDMS Tour, ktorá sa vypredáva ako teplé rožky.

Počas leta vydali chalani z DMS bez predošlého avizovania nový album s názvom MDMS, ktorý sa súdiac podľa čísel počúvanosti a sledovanosti na YouTube a streamovacích službách tešil obrovskému záujmu. Dôkazom je tiež záujem o aktuálne prebiehajúce turné, ktoré prichádza tesne po špeciálnej Buldozer show. 

Separ, Dame a Smart počas uplynulého víkendu doručili do Košíc úplne nové vystúpenie, ktoré dalo opäť skalným fanúšikom zabrať. Výkon podali nielen interpreti, ale aj publikum ochotné skákať od prvej až po poslednú skladbu.

Odporúčané
Separ, Dame a Smart vydávajú piaty skupinový album. Viac ako 50-tisíc eur obratu sa postaralo o platinu už v predpredaji Separ, Dame a Smart vydávajú piaty skupinový album. Viac ako 50-tisíc eur obratu sa postaralo o platinu už v predpredaji 19. augusta 2019, 16:26

Už dávnejšie sme mali možnosť vidieť, že fanúšikovia DMS sú si ochotní v návale zábavy a v rámci normy ublížiť v moshpitoch, zároveň je však dôležité konštatovať, že na jednotku zvládajú pravidlá bezpečnosti. V prípade, že niekto spadne, okamžite sa dočká pomocnej ruky, aby mohlo šialenstvo pokračovať. 

Fotografovi Matúšovi Zeťákovi sa podarilo zachytiť aj moment, ako niekto v takom mosh pite robí salto. Okrem toho máš vďaka jeho fotoreportu možnosť nasať atmosféru a urýchlene pochopiť, že by si si nemal nechať ujsť posledné lístky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia