Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Coca-cola
10. novembra 2019, 19:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nemusím len rapovať, môžem aj zaspievať. Moma v Joe Trendy Show hovorí o hudobných plánoch

REFRESHER
Uložiť Uložené

Joe Trendy tentokrát potrápil Momu, ktorej dal najavo, že sa mu nepáči, čo robí a porovnával ju s inými youtuberkami.

Joe Trendy Show je tu s ďalším dielom, do ktorého tentokrát prijala pozvanie youtuberka Moma. Je možné, že ide o rekord v počte sekúnd, ktoré museli uplynúť, aby hosť svoje pôsobenie v relácii stand up komika oľutoval. Joe Trendy totiž Momu kritizoval už pri prvej príležitosti, keď dostala za úlohu privítať divákov a nezvládla správne vysloviť názov show. 

Ako už býva zvykom, moderátor posilnený obľúbeným nápojom – Coca-colou mal dostatok odvahy na to, aby sa youtuberky opýtal aj nie najnepríjemnejšie otázky. Zaujímalo ho, prečo je menej slávna ako jej úspešnejšie kolegyne a neodpustil si ani narážky na bývalého priateľa Expl0iteda. Joe si Momu poriadne naštudoval, a tak vedel, že sa chystá vydať aj rapový track o rozchode. 

Jednej z najsledovanejších osôb na slovenskom YouTube sa však podarilo to, čo snáď ešte nikomu. Komika vyviedla z miery natoľko, že dokonca stratil reč a odhalila, že ešte stále býva s mamou. Tá mu počas vysielania volala a kontrolovala ho, či si umyl zuby a obliekol slipy. Ako to dopadlo, sa dozvieš vo výslednom videu. 

Odporúčané
Kedy si Miro Jaroš nájde poctivú prácu? Joe Trendy si uťahuje z jeho tvorby vo svojej show Kedy si Miro Jaroš nájde poctivú prácu? Joe Trendy si uťahuje z jeho tvorby vo svojej show 27. októbra 2019, 17:43
Domov
Zdieľať
Diskusia