Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2019, 15:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Z angíny operácia hlasiviek. Miley Cyrus bude musieť byť niekoľko týždňov ticho, odkladá aj nahrávanie albumu

HUDBA MILEY CYRUS
Uložiť Uložené

Podľa zdrojov blízkych Miley Cyrus išlo o zdravotnú komplikáciu, o ktorej speváčka roky nevedela. Operácia dopadla úspešne.

Miley Cyrus zažíva veľmi turbulentný rok 2019, počas ktorého vystriedala hneď niekoľko životných partnerov, opäť intenzívne rozbehla  hudobnú kariéru a akutálne bojuje so zdravotnými problémami.

Po tom, čo pred niekoľkými týždňami musela byť hospitalizovaná kvôli angíne, sa teraz do nemocnice vrátila v súvislosti s operáciou hlasiviek. S tými mala podľa lekárov problém už skôr, až pri nedávnych vyšetreniach sa však zistilo, že musí čo najskôr podstúpiť chirurgický zákrok. 

Odporúčané
Miley Cyrus má ďalšieho partnera. Po manželovi a modelke fanúšikovia natočili video, kde sa bozkáva s ďalším známym mužom Miley Cyrus má ďalšieho partnera. Po manželovi a modelke fanúšikovia natočili video, kde sa bozkáva s ďalším známym mužom 4. októbra 2019, 21:13

Jej priateľ a austrálsky spevák Cody Simpson už na Instagrame informoval, že operácia dopadla úspešne, podľa dostupných zdrojov však aktuálne musí speváčka nechať svoje hlasivky odpočívať a niekoľko týždňov nemôže rozprávať. Práce na albume sa pre to odkladajú až do ďalšieho roka, čo potvrdil aj samotný Cody. 

Miley Cyrus okolo seba vyvolala množstvo kontroverzie aj v súvislosti s priznaniami o tom, čo robila v minulosti. Otvorene na Twitteri písala o tom, že užívala drogy a nebola dobrým príkladom pre ostatných, teraz je podľa nej už všetko inak. 

Odporúčané
Miley Cyrus: Mám viac nahých fotiek na internete ako akákoľvek žena, môj najväčší hit je o extáze a kokaíne Miley Cyrus: Mám viac nahých fotiek na internete ako akákoľvek žena, môj najväčší hit je o extáze a kokaíne 23. augusta 2019, 13:45
Domov
Zdieľať
Diskusia