Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2019, 9:03
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Predaj kolekcie IKEA x Virgil Abloh spôsobil rozruch okrem Bratislavy aj v ďalších európskych mestách

KULTÚRA IKEA VIRGIL ABLOH
Uložiť Uložené

Zamestnanci a predavači v IKEA sa nestačili diviť.

Síce v bratislavskej pobočke IKEA sa predaj exkluzívnej a limitovanej kolekcie MARKERAD v spolupráci s ghansko-americkým dizajnérom Virgilom Ablohom uskutočnil už v závere minulého týždňa, niektoré európske metropoly čakal oficiálny release  predvčerom. 

Odporúčané
Ľudia sa tlačili, sácali, iní sa povracali, alebo ich zhodili. Ako vyzeral predaj kolekcie Virgila Abloha v bratislavskej IKEA Ľudia sa tlačili, sácali, iní sa povracali, alebo ich zhodili. Ako vyzeral predaj kolekcie Virgila Abloha v bratislavskej IKEA 2. novembra 2019, 16:34

Ako informuje The Sun, vo vybraných Francúzskych, Nemeckých, Rakúskych či Švajčiarskych mestách sa záujemcovia, podobne ako v našom hlavnom meste, v zúfalej snahe získať čo najviac produktov, doplnkov a kusov nábytku z exkluzívnej kolekcie tlačili, sácali, utekali a padali.

V kolekcii MARKERAD, čo v preklade znamená "označený", boli najžiadanejšie kúsky zelený koberec "WET GRASS", nákupná taška "SCULPTURE", obraz Mona Lisa či hodiny "TEMPORARY".

Zamestnanci či predavači sa v pobočkách švédskeho nábytkárskeho gigantu nestačili diviť. Mnohí tvrdili, že podobné šialenstvo v predajni nikdy v živote nezažili. Jedna predavačka vo Švajčiarsku prirovnala ošiaľ medzi regálmi ku „sk***enej zoologickej záhrade.“

Odporúčané
Kedy sa dostane Virgilova kolekcia s IKEA do predaja na Slovensku a ktoré kúsky sa oplatí kúpiť na resell? Kedy sa dostane Virgilova kolekcia s IKEA do predaja na Slovensku a ktoré kúsky sa oplatí kúpiť na resell? 1. novembra 2019, 11:12

Komické zábery z Berlína zaznamenávajú horlivých nákupných maniakov, ako sa pri vstupe do predajne šmýkajú na podlahe a v desiatkach padajú na zem. V Osle dokonca mladíci kvôli Virgilovým kobercom takmer zdemolovali výklad. Ako vyzeral predaj kolekcie na Slovensku si rozhodne nezabudni pozrieť v našej reportáži.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Fat_Board (@fat_board),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 롤리스릿 (@lolliesstreet),

Domov
Zdieľať
Diskusia