Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2019, 9:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Gábor Boráros zverejnil fotografiu rozťatého obočia. Krvavá rana je veľká ako jeho oko

ŠPORT GÁBOR BORÁROS MMA
Uložiť Uložené

Rozhodca musel po zásahu kolenom do hlavy Gábora Borárosa okamžite ukončiť zápas.

Včerajší zápas Gábora Borárosa v rámci udalosti Oktagon 15 nepatril medzi tie vydarené a spomínať naň určite nebude v dobrom. Prehral totiž len za niečo menej ako minútu v prvom kole po tom, čo nešťastne spadol na koleno súpera Britoa Kaikoa. Tvrdý úder mu Kaiko adresoval tesne nad oko, čo spôsobilo niekoľko centimetrovú tržnú ranu, ktorá intenzívne krvácala. 

Rozhodca pár sekúnd po tvrdom údere kolenom do hlavy rozhodol, že zápas ďalej pokračovať nebude a Gábor Boráros si tak pripísal ďalšiu prehru. Dôležitejšie v tomto momente je, že je zdravotne v poriadku a zranenie si vyžadovalo len niekoľko stehov. 

Odporúčané
Gábor Boráros prehral za necelú minútu. Nabehol si na koleno súpera a vážne sa zranil Gábor Boráros prehral za necelú minútu. Nabehol si na koleno súpera a vážne sa zranil 9. novembra 2019, 21:45

Gábor zobral prehru športovo, na svoj Instagram po pár hodinách pridal komentár k videu počas lekárskeho ošetrenia: „No problem, idem ďalej, to je nič.“ Zverejnil aj detail tržnej rany, ešte pred tým však svojich sledovateľov upozornil, že zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov. A, samozrejme, aj tých so slabším žalúdkom. 

Gábor Boráros zverejnil fotografiu rozťatého obočia. Krvavá rana je veľká ako jeho oko
Domov
Zdieľať
Diskusia