Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2019, 19:03
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Sajfa či mnohí ďalší slovenskí influenceri majú problém s Instagramom. Nefunguje im funkcia Swipe Up

TECH INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Podľa všetkých informácií majú tento problém len používatelia systému Android.

Instagram má opäť výpadok. Tenokrát však nejde o širokoplošný problém s načítaním príspevkov. Najnovšie majú komplikácie so sociálnou sieťou výlučne influenceri. Niektorým totiž posledné dni nefunguje populárna funkcia Swipe Up (potiahni hore), ktorú nadobudne instagramový účet po tom, čo získa minimálne 10 000 followerov.

Odporúčané
Moma: Nedostávame zaplatené za počet lajkov, zrušenie počítadla by som prijala. Čo hovorí na novinku Instagramu psychológ? Moma: Nedostávame zaplatené za počet lajkov, zrušenie počítadla by som prijala. Čo hovorí na novinku Instagramu psychológ? 8. augusta 2019, 18:32

Na problém upozornili mnohí slovenskí influenceri ako Sajfa, Sandra z Dejepis Inak alebo Úlomky Ženy. Nie je jasné, či Instagram už chybu zaevidoval a či pracuje na jej odstránení, no ak to potrvá dlhšiu dobu, kariéry niektorých influencerov, blogerov či instagramových modeliek budú pravdepodobne ohrozené.

Sajfa či mnohí ďalší slovenskí influenceri majú problém s Instagramom. Nefunguje im funkcia Swipe Up
Zdroj: Instagram/@sajfa

Táto funkcia totižto slúži na to, aby daný influencer mohol vo svojom Príbehu spropagovať nejaký produkt, značku, firmu či akýkoľvek článok na internete. Swipe Up funguje na báze vloženia jedinečného linku, ktorý sledovateľa premiestni na požadovanú webstránku.

Funkcia je dostupná len pre influencerov práve z toho dôvodu, že ju využívajú predovšetkým na spolupráce, platené partnerstvá s firmami či iné propagačné a marketingové účely. Ak by teda správcovia sociálnej siete chybu neopravili, mohlo by to ohroziť niektorých influencerov v tom, že by ich firmy ďalej neoslovovali na spolupráce.

Sajfa či mnohí ďalší slovenskí influenceri majú problém s Instagramom. Nefunguje im funkcia Swipe Up
Zdroj: Instagram/@dejepisinak

Ak máš iPhone či Window Phone, pravdepodobne sa tohto problému báť nemusíš. Podľa všetkých informácii majú totiž tento problém výlučne len používatelia systému Android. Instagram sa k výpadku zatiaľ nijako nevyjadril, a tak nám zostáva len čakať a dúfať, že sa chyba čo najskôr opraví. Správu budeme aktualizovať.

Aktualizované 10. novembra 8:05 – K problému sa už vyjadrila aj pracovníčka Facebooku Zuzana Zahorová. Údajne má ísť o poruchu zo strany Instagramu. Sociálna sieť pracuje na jej odstránení a údajne by v pondelok malo byť už všetko v poriadku.

Odporúčané
Niektorí mladučkí influenceri nevedia, ako naplniť potreby klientov, hovorí Zuzana pracujúca vo Facebooku (Rozhovor) Niektorí mladučkí influenceri nevedia, ako naplniť potreby klientov, hovorí Zuzana pracujúca vo Facebooku (Rozhovor) 13. augusta 2019, 16:17

Sajfa či mnohí ďalší slovenskí influenceri majú problém s Instagramom. Nefunguje im funkcia Swipe Up
Zdroj: Instagram/@ulomky_zeny
Domov
Zdieľať
Diskusia