Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2019, 10:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kanyemu Westovi trvalo 42 rokov, kým si uvedomil, že jeho najlepším priateľom je vlastný otec. Natočil s ním videoklip

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Raper po veľmi dlhej dobe vydáva aj videoklip.

Kanye West nevydal videoklip už veľmi dlho, a tak sme pôvodne mali pri avizovaní toho dnešného veľké očakávania. V konečnom dôsledku ich síce raper naplnil, avšak trochu iným spôsobom. Pôvodne sme očakávali, že sa dočkáme veľkých investícii a vysokej vizuálnej hodnoty, nakoniec stavil raper skôr na tú emocionálnu. 

Vo videoklipe Follow God mu totiž sekunduje jeho otec. V úplnom závere videa sme sa dočkali aj krátkeho vysvetlenia, kde Kanye West priznal, že si po 42 rokoch života uvedomil, že práve otec je jeho najlepším kamarátom. 

Yeezus prešiel v posledných rokoch výraznou zmenou v hudobnom živote, ktorá vyplýva z toho osobného. Konvertoval na kresťanstvo a po náročnejšom pôrode vydal gospelový projekt, ktorý poslucháčov nabáda ku viere v Boha. Síce nie úplne násilným spôsobom, no predsa Kanye považuje za svoje posolstvo, aby pre fanúšikov rapu priniesol aj trochu inú perspektívu. Zatiaľ nie v úplne sofistikovanej verzii, keďže sa stále dočkávame aj klasických obohratých fráz, uvidíme ale, čo prinesie pokračovanie. To by malo prísť už na Vianoce. 

Odporúčané
Kanye West oznámil kandidatúru na prezidenta Spojených štátov, publikum ho vysmialo Kanye West oznámil kandidatúru na prezidenta Spojených štátov, publikum ho vysmialo 8. novembra 2019, 10:14
Domov
Zdieľať
Diskusia