Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2019, 16:48
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V Malackách sa muži mlátili lopatami a krompáčmi. Záznam zobrazuje hromadný útok agresorov

NEWS BITKA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Incident sa udial na verejnom priestranstve za bieleho dňa.

Policajti z bratislavského kraja na svojom Facebooku uverejnili fotografiu piatich mužov v zápale boja. V krátkosti na to prostredníctvom ďalšieho účtu uverejnili video konfliktu, na ktorom možno pozorovať približne 10 agresívnych výtržníkov.

Ako informuje polícia, prípadom sa už zaoberá Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Malackách. Jednotliví aktéri budu trestne stíhaní vo veci prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva.

Zábery z miesta činu boli publikované aj na portáli mojevideo.sk, z ktorých možno detailnejšie pozorovať, že muži na seba neútočili iba päsťami, ale taktiež ťažkými predmetmi, ako napríklad lopatou či krompáčom. Podľa informácií TV Markíza malo ísť konflikt medzi rómskou komunitou a ukrajinskými robotníkmi. Upozorňujeme, že video obsahuje vulgarizmy a zábery nevhodné pre citlivé povahy.

Domov
Zdieľať
Diskusia