Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2019, 10:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kanye West oznámil kandidatúru na prezidenta Spojených štátov, publikum ho vysmialo

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Americký raper počas diskusie kritizoval, sľuboval a vyťahoval štatistiky. Ako správny prezident.

Kanye West tentokrát prijal pozvanie do diskusie v rámci festivalu inovácií, kde spoločne s dizajnérom produktov Yeezy rozprávali o tom, akým smerom sa bude značka uberať v nasledujúcich rokoch. Raper prezradil, že biznis model jeho úspešného módneho projektu môže pomôcť aj jeho kandidatúre na prezidenta Spojených štátov v roku 2024, na čo publikum zareagovalo hlasným smiechom. On bol prekvapený, prečo sa tak zabávajú.

Nie je to prvýkrát, čo Kanye hovorí o svojich politických ambíciách, tentokrát prezradil aj trochu viac z toho, čo ho trápi. Má v pláne vytvoriť pracovné pozície pre každého a rovnako vyriešiť problém uväzňovania Afroameričanov. Jeho vyjadrenia síce miestami strácali v rámci konkrétnej udalosti zmysel, stihol však kritizovať aj celebrity, ktoré sa boja ísť proti systému, magazín Forbes, pretože ho nenazýva miliardárom aj korporát LVMH združujúci prestížne módne značky. 

Odporúčané
Na udalosti Kanyeho Westa sa za 55 dolárov podávali studené párky a palacinky. Fanúšikovia ju prirovnávajú ku Fyre Festivalu Na udalosti Kanyeho Westa sa za 55 dolárov podávali studené párky a palacinky. Fanúšikovia ju prirovnávajú ku Fyre Festivalu 6. novembra 2019, 10:15

Aspoň sme sa dozvedeli čosi viac o plánoch značky Yeezy v súvislosti s udržateľnosťou, dokonca aj nedávno medializované Crocsy s ikonickou siluetou by vraj mali byť vyrobené z morských rias. 

Kanye má za sebou vydanie gospelového projektu Jesus Is King, ktoré bolo síce komplikovaným pôrodom, v recenziách sa však teší primárne pozitívnym ohlasom. Počas Vianoc má v pláne vydať aj pokračovanie v podobnom duchu, zatiaľ sa však nechajme prekvapiť. 

Celý rozhovor s Kanyem Westom, časť so smiechom publika sa nachádza okolo 24:30

 

Domov
Zdieľať
Diskusia