Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2019, 11:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Angelina Jolie sa vyzliekla na obálke prestížneho magazínu. Zvádza v priesvitnom závoji

REFRESHER
Uložiť Uložené

40-ročná herečka správne odhadla hranicu medzi vulgárnosťou a zmyselnosťou.

Angelina Jolie sa objavila na prednej strane decembrového vydania prestížneho magazínu Harper's Bazaar, pričom verejnosť už na prvý pohľad zaujme samotná fotografia.

40-ročná herečka v spolupráci s fotografkou Sølve Sundsbø vytvorili snímky, ktoré sú lákavé a zmyselné, zároveň sa im však podarilo neprekročiť hranicu vulgárnosti. Angelina pózuje bez oblečenia v bielom priesvitnom závoji a odhaľuje tak svoje telo, o ktorom rozpráva aj v sprievodnom rozhovore pre tento magazín, informuje Daily Mail

Odporúčané
Iránčanka tvrdila, že podstúpila 50 plastických operácií, aby vyzerala ako Angelina Jolie. Teraz ju zatkli za rúhanie Iránčanka tvrdila, že podstúpila 50 plastických operácií, aby vyzerala ako Angelina Jolie. Teraz ju zatkli za rúhanie 7. októbra 2019, 10:26

Prezradila, že musela podstúpiť niekoľko operácií, ktoré mali byť prevenciou pred onkologickými ochoreniami. Dozvedeli sme sa však čosi viac aj o jej emocionálnych problémoch, ktoré by mohli súvisieť s rozchodom s Bradom Pittom.

Dodáva, že práve tieto neviditeľné jazvy sú oveľa bolestivejšie, cíti ale, ako sa jej postupne vracia krv do tela. Otvorene hovorí o tom, že je sebavedomá, poodhaľuje aj časť svojho detstva a momenty zo strednej školy. 


 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Verdict (@verdict.ro),

Domov
Zdieľať
Diskusia