Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2019, 19:05
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Henry Cavill: Môj Geralt je verný knihám a hrám zároveň. Je výbušný, hrozivý a viac toho povie, keď je ticho

FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Henry Cavill sa rozpovedal o tom, ako stvárnil Geralta.

Pre Henryho Cavilla je rola Geralta splneným snom. Je náruživým hráčom, prešiel celú trilógiu, prečítal všetky knihy a postavu si zamiloval. Akonáhle sa dozvedel o seriálovej adaptácii, jeho agent mal vraj dosť blbé obdobie, kedy ho Cavill denno-denne otravoval s tým, aby ho do projektu dostal. Nakoniec sa to podarilo a najslávnejšieho zabijaka monštier stvárni bývalý Superman. 

Vďaka portálu Redanian Intelligence sme sa z rôznych rozhovorov s hercom dozvedeli mnohé zaujímavosti nielen o jeho postave. Cavill tvrdí, že seriál je zaujímavý aj pre tých, ktorí neholdujú fantasy.

Je plný konfliktov, rasizmu, kolonizácie, sociálnej nespravodlivosti, mágie a podobne. Cavill si dobre uvedomuje, koho hrá. Geralt dokáže byť cynický, sarkastický, až nepríjemný. Niekedy však jeho gestikulácia a mimika hovoria za neho slovami, aké by nedokázal spojiť do vety. A presne tak to bude aj v seriáli. Showrunnerka opätovne potvrdila, že sa nemáme tešiť na nič, čo by bolo priamo z hier alebo na ne odkazovalo. 

Odporúčané
Tvorcovia Zaklínača plánujú na Netflixe natočiť 7 sérií. Nové obrázky odhaľujú postavy blízko smrti Tvorcovia Zaklínača plánujú na Netflixe natočiť 7 sérií. Nové obrázky odhaľujú postavy blízko smrti 2. novembra 2019, 8:27

V ďalšom rozhovore pre Hobby Consolas hovoril o spracovaní najnovšej verzie tohto sveta. Cavillov Geralt je verný knihám, no zároveň tvrdí, že aj hrám. Je to jeho unikátna verzia postavy, no verí, že si v nej niečo nájdu fanúšikovia oboch médií. Rovnako ako seriál ako taký, aj Geralt sa primárne drží kníh.

PS: Henry Cavill je znamenitý hráč. Konkrétne hráva na PC. Spomína, ako so svojimi 4 bratmi na neradosť ich matky spojili cez LAN všetkých svojich 5 počítačov na jednom kuchynskom stole a hrávali tam celé dni. 

PS2: Bol to práve Henry Cavill, ktorý vybral svojho koňa menom Roach/Klepna.

Domov
Zdieľať
Diskusia