Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2019, 12:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jej dieťa zomrelo, no ona považuje umelú bábiku za živú. Servant je mindfuckovým seriálom od M. Night Shyamalana

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Najzaujímavejší projekt z dielne Apple TV Plus ukazuje prvý trailer.

Ide o hororový seriál od M. Night Shyamalana. Toho môžeš poznať ako režiséra filmov, ako Unbreakable, Signs, The Sixth Sense, Villige, The Visit, ale aj Happening, After Earth, Glass a iných veľkých sklamaní. Človek nikdy nevie, čo od neho má z kvalitatívneho hľadiska vlastne čakať.

Apple to s ním ale risklo, a tak pre nich pripravil mysteriózny, sčasti mindfuckový seriál s názvom Servant. O projekte sa veľa nevie a tvorcovia si chcú nechať čo najviac prekvapení pre diváka, čomu prispôsobili aj prvý trailer.. Dej nás zavedie do filadelfskej rodiny, ktorá zažije niečo strašné a do ich životov sa vkradne zlo.

Zlo možno predstavuje opatrovateľka, ktorú si manželský pár najal na to, aby sa starala o ich dieťa. To je však už dávno mŕtve. Manžel si uvedomil, že jeho lásku od zošalenia zachráni len predstieranie toho, že bábika žije a je to ich dieťa. Tomuto však uverila aj opatrovateľka, na čo sa začnú diať naozaj divné veci. Dej sa má prakticky odohrávať v jednom dobe a Shyamalan pravdepodobne zrežíroval len pilot. Prvá séria má dokopy 10 dielov. Na Apple TV Plus štartuje exkluzívne 28. novembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia