Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2019, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Eminem dissuje Rihannu, imitátor Michaela Jacksona pobláznil svet

REFRESHER EMINEM FRESHNEWS NIK TENDO REFRESHER+ RIHANNA
Uložiť Uložené

Pripravili sme si pre teba novinky z hudby, módy aj filmového sveta, ktorý sa rozpadá všetkým milovníkom stránok vysielajúcich zadarmo.

 

Slováci a Česi, ktorí nedali dopustiť na platformy umožňujúce sledovať filmy a seriály zadarmo, si musia nájsť novú alternatívu. Od minulého týždňa totiž portály ako Topseriály nadobro skončili svoje pôsobenie kvôli hollywoodskym velikánom, ktorým sa nepáčil tento únik zisku. My sme sa na túto tému pozreli podrobnejšie, vyspovedali sme jedného zo zakladateľov takých stránok a taktiež organizátorov protestov. 

V najnovších Freshnews sa dozvieš aj to, aké hudobné novinky uzreli svetlo sveta a prečo verejnosť pobláznil fejkový Michael Jackson. Niektorí ho dokonca posielali na testy DNA, pretože majú pocit, že môže ísť o skutočného kráľa popu. 

Povieme si aj to, prečo Eminem dissuje Rihannu na skladbe, ktorú síce nahral ešte v roku 2011, na verejnosť sa však dostala až teraz. Taktiež ťa pozveme na zaujímavú udalosť a zrekapitulujeme všetko dôležité, čo mohlo ujsť tvojej pozornosti za posledných pár dní. 

Domov
Zdieľať
Diskusia