Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2019, 16:39
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ján Koleník spáchal daňový podvod. Musel zaplatiť 10 000 €

NEWS JÁN KOLENÍK PODVOD
Uložiť Uložené

Peňažný trest už herec uhradil.

Populárny slovenský herec Ján Koleník bol právoplatne odsúdený za daňový podvod. O tejto skutočnosti ako prvý informoval portál Bratislavské noviny.sk. Predstaviteľa vyšetrovateľa NAKY zo seriálu Za Sklom Okresný súd Bratislava IV. odsúdil ešte 15. augusta 2019. 

Koleník bol uznaný ako vinný z daňového podvodu, kvôli čomu mu súd uložil peňažný trest vo výške 10 000 €. V prípade nezaplatenia danej sumy by odsúdený musel nastúpiť do väzenia, kde by si posedel celé 4 mesiace.

Odporúčané
Odsúdený Slovák: Keď sme prvýkrát prišli do sprchy, nebolo mi všetko jedno (Rozhovor) Odsúdený Slovák: Keď sme prvýkrát prišli do sprchy, nebolo mi všetko jedno (Rozhovor) 4. augusta 2019, 17:35

Portál bratislavských novín oslovil priamo Jána Koleníka, ktorý im potvrdil, že sumu 10 000 € uhradil ešte v priebehu augusta. „Všetko je vyrovnané. Dôležité je, že štátu nevznikla žiadna škoda,“ prehlásil. 39-ročného herca si mohol v posledných rokoch vidieť v seriáloch, ako Autoškola, Za Sklom či Oteckovia.

Ján Koleník spáchal daňový podvod. Musel zaplatiť 10 000 €
Zdroj: TASR - Michal Svítok
Domov
Zdieľať
Diskusia