Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2019, 13:43
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Bitku na Farme sledovalo takmer pol milióna divákov. Markíza zaznamenala nový rekord šou

NEWS BITKA FARMA
Uložiť Uložené

Násilné správanie na Farme pritiahlo k televíznym obrazovkám rekordný počet ľudí.

Televízia Markíza už pred približne dvomi týždňami (17. októbra) avizovala, že v súťažnej reality šou Farma 11 dôjde nielen k verbálnej, ale tiež fyzickej potýčke. Jej iniciátorom mal byť 41-ročný Matej Jurkovič z Bratislavy.

Osudná a dlhoočakávaná epizóda bola odvysielaná až včera večer a vďaka dopredu oznámenému násilnému správaniu zaznamenala televízia rekordný počet divákov. Ako informuje portál Stratégie.sk, epizóda v rámci 11. série šou dosiahla v strategickej cieľovej skupine 12-54 doposiaľ najvyšší rating 9,2 percenta a rovnako aj trhový podiel 34,6 percenta.

Čo sa týka počtu sledujúcich, ten sa vyšplhal až na rekordných 482-tisíc divákov starších ako 12 rokov. V cieľovej skupine mladých žien vo veku 12-24 sa trhový podiel včerajšej epizódy vyšplhal dokonca až na hodnotu 63,8 percenta.

Keďže sa TV Markíza od akejkoľvek formy násilia dištancuje, úplný priebeh útoku odvysielaný nebol. Kompletný záznam bol však divákom sprostredkovaný v rámci doplnkovej relácie Farma X-tra, kde ju spoločne s Martinom Šmahelom okomentovala aj moderátorka šou Evelyn a hospodár Martin Bagár.

Odporúčané
Víťazka Farmy Lucia Gašparíková: Za správanie k Adamovi sa hanbím. Za jednou vecou si však stojím (Rozhovor) Víťazka Farmy Lucia Gašparíková: Za správanie k Adamovi sa hanbím. Za jednou vecou si však stojím (Rozhovor) 21. decembra 2023, 10:30

Keďže išlo o hrubé porušenie pravidiel, automaticky došlo k Jurkovičovmu vylúčeniu. Ten uštedril hlavičku 40-ročnému súťažiacemu a spolu-farmárovi Rastislavovi Mojsejovi. Po incidente boli diváci svedkami ešte následnej vulgárnej výmeny názorov z oboch strán. Atakovaného východniara museli nakoniec pre silné bolesti hlavy vyšetriť.

Tu si môžeš pozrieť kompletný priebeh agresívneho a násilného útoku

Domov
Zdieľať
Diskusia