Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2019, 12:06
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Ako bude vyzerať móda v roku 2054? Virgil Abloh a Louis Vuitton majú jasnú víziu

Ako bude vyzerať móda v roku 2054? Virgil Abloh a Louis Vuitton majú jasnú víziu
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA LOUIS VUITTON
Uložiť Uložené

V danom období uplynie presne 200 rokov od založenia jednej z najznámejších módnych značiek.

Virgil Abloh patrí do úzkej skupiny návrhárov, ktorí v posledných rokov menia tvár módy a určujú trendy. Koniec koncov, boli to hlavné dôvody, prečo mu vedenie Louis Vuitton zverilo celú pánsku sekciu. 

Odporúčané
Diery a prakticky nulové využitie. Off-White prichádza s kabelkou búrajucou stereotypy    Diery a prakticky nulové využitie. Off-White prichádza s kabelkou búrajucou stereotypy 30. septembra 2019, 13:16

Bývalý dvorný asistent Kanyeho Westa na oplátku skrz svoje práce oslovuje úplne novú generáciu klientov, ktorá by inak o kúsky s monogramom LV zrejme nejavila záujem a zatiaľ to funguje k spokojnosti pre obe strany. 

Najnovšie pritom predstavil kolekciu s názvom „2054“ odzrkadľujúcu svoj vlastný pohľad na módu v budúcnosti. Pri jednotlivých modeloch tak tentokrát okrem dizajnu dbal aj na funkčnosť, keďže práve v odvetví techwearu vidí potenciál, avšak možno za tým vidieť aj istú dávku vypočítavosti vzhľadom na čoraz väčší dopyt po obdobných kúskoch.

V každom prípade, na pulty predajní sa už čoskoro dostanú holografické taktické vesty, cargo nohavice s 3D potlačami či vrchné diely ako vystrihnuté z lookboku Stone Island. Názor na danú záležitosť si ale vytvor sám na základe 17 záberov v galérii nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia