Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2019, 20:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

22-ročného útočníka s nožom, obvineného z pokusu o vraždu, zadržala polícia

NEWS MASOVÍ VRAHOVIA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Pátranie po Petrovi Albertym z Banskej Bystrice je na konci.

Od nedele polícia neúspešne pátrala po 22-ročnom Petrovi Albertym, ktorý v uličke pri Námestí SNP v Banskej Bystrici nožom zaútočil na mladú ženu, ktorá musela byť následne hospitalizovaná a operovaná. Útočník je už obvinený z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu a už sa ho podarilo po dvoch dňoch úspešne dolapiť. 

Odporúčané
K tomuto mužovi z Banskej Bystrice sa nepribližuj, pokúsil sa o vraždu a je nebezpečný, informuje polícia. Slovákov žiada o pomoc K tomuto mužovi z Banskej Bystrice sa nepribližuj, pokúsil sa o vraždu a je nebezpečný, informuje polícia. Slovákov žiada o pomoc 5. novembra 2019, 7:08

Polícia na sociálnej sieti upozorňovala, že sa Peter mohol nachádzať kdekoľvek v Banskobystrickom kraji alebo inej časti Slovenska.

Ešte ráno na Facebooku polícia písala, že je mladý muž nebezpečný a obyvateľov krajiny upozorňovala, aby sa k nemu nepribližovali. Zároveň žiadala zložky polície o súčinnosť. Nakoniec sa ho podarilo chytiť pravdepodobne v domácom prostredí – súdiac podľa fotiek, ktoré zverejnila polícia na sociálnej sieti.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia