Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2019, 21:53
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Pri natáčaní novej marvelovky našli bombu, na nakrúcaní bola vtedy aj Angelina Jolie. Miesto evakuovali

FILMY A SERIÁLY ETERNALS MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ešte šťastie, že sa nikomu nič nestalo. Nechceme si to ani predstaviť.

Približne v tomto čase o rok si zájdeme do kina na novú marvelovku Eternals. Ak ťa už istým spôsobom nudia Avegeneri a chcel by si vidieť nové tváre, bude to skvelá príležitosť. Na striebornom plátne totiž uvidíme Kita Haringtona, Angelinu Jolie či Salmu Hayek, je sa teda na čo tešiť. Film bude režírovať Chloe Zhao. Teda, do kina pôjdeme len v tom prípade, ak všetko pôjde podľa plánov.

Odporúčané
Kit Harington zahviezdi v marvelovke The Eternals po boku Angeliny Jolie či Salmy Hayek Kit Harington zahviezdi v marvelovke The Eternals po boku Angeliny Jolie či Salmy Hayek 25. augusta 2019, 11:16

EpicStream s odvolaním sa na The Sun informuje, že hercov museli počas natáčania evakuovať. Dôvodom bola bomba, no našťastie ju tam nedoniesol terorista. Malo by ísť o bombu z čias nacistického Nemecka, je teda stará niekoľko desiatok rokov. 

Nikomu sa našťastie nič nestalo a všetkých ľudí vrátane Angeliny Jolie a Richarda Maddena evakuovali. Následne prišli pyrotechnici a o bombu sa postarali. 

Eternals od Marvelu má premiéru 6. novembra 2020, no zatiaľ nemáme ani len fotografie z natáčania, nie to ešte trailer. Ešte len teda uvidíme, čo si pre nás komiksové štúdio prichystalo.

Domov
Zdieľať
Diskusia