Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2019, 16:14
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Will Smith sa hrá na Batmana. Nahláškovaný trailer pre Bad Boys for Life sľubuje pokračovanie, na ktoré sme čakali skoro 20 rokov

FILMY A SERIÁLY BAD BOYS 3
Uložiť Uložené

Trailer je plný explózií, hlášok, akcie a skvelej chémie medzi Martinom Lawrenceom a Willom Smithom.

Od premiéry Bad Boys 2 od Michaela Baya ubehlo už viac ako 16 rokov. Tak dlho sme čakali,  na dvojicu Mike-Marcus. A stále im to šliape nadmieru dobre. Chémia medzi hercami sa vôbec nevytratila a my si tak môžeme užívať hláškovania našich obľúbených hrdinov. Režisér Adil El Arbi a Bilall Fallah (obaja natočili Black, Patser a ďalšie, pričom sa upísali aj Policajtovi z Beverly Hills 4) sa snažili zachovať Bayov vizuál a my sme zatiaľ viac než spokojní. 

Dej nás zavedie do obdobia, keď Mike (Smith) stále aktívne poľuje na zločincov a udržiava sa v top forme, zatiaľ čo Marcus sa už teší na dôchodok a dennodenné riskovanie života ho už nebaví, obzvlášť, keď sa musí starať o rodinu. Mikeovi tak pridelia nový tím.

Volá sa AMMO a bude skladať z hercov, ako Vanessa Hudgens, Charles Melton, Paola Nunez a Alexander Ludwig, známy zo seriálu Vikingovia (stvárňuje v ňom postavu Bjorna, najstaršieho z Ragnarových synov). Mikea sa však niekto pokúsi zabiť, a tak poprosí svojho parťáka, aby sa naposledy vydali na nebezpečnú cestu plnú výbuchov, zbraní, sexy žien, hlášok a mŕtvol.

Film režíruje už spomínaná dvojica Adil El Arbi a Bilall Fallah, scenár napísal Peter Craig (Top Gun: Maverick) a slovenská i česká premiéra je plánovaná na 16. januára (leden) 2020. Ďalšie informácie o filme nájdeš v tomto vlákne.

Will Smith sa hrá na Batmana. Nahláškovaný trailer pre Bad Boys for Life sľubuje pokračovanie, na ktoré sme čakali skoro 20 rokov
Domov
Zdieľať
Diskusia