Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2019, 14:57
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Samuel L. Jackson a Anthony Mackie nemôžu kvôli svojej farbe pleti podnikať. Najmú si teda belocha, aby bol tvárou ich firmy

FILMY A SERIÁLY PROGRAM APPLE TV+
Uložiť Uložené

Film The Banker sa na Apple TV+ objaví v januári 2020.

Snímka vychádza zo skutočného príbehu dvoch afroamerických podnikateľov, ktorí sa počas 50. rokov minulého storočia pokúšali obísť rasové obmedzenia a najali bieleho muža ako tvár ich firmy. Réžie a scenára sa ujal George Nolfi (The Adjustment Bureau). Film  vyzerá celkom inteligentne a zábavne, takže sa z neho môže vykľuť pohodová zábava na jeden večer. 

Joe Morris (Samuel L.Jackson) a Bernard Garrett (Anthony Mackie) sú revoluční biznismeni, ktorí v minulom storočí podnikli riskantný plán na to, aby zbohatli a zároveň pomohli afro-americkej komunite. Akokoľvek schopní a inteligentní boli, ako černosi nemali v 50. rokoch veľké postavenie a nemali šancu zrealizovať svoj plán a využiť svoj potenciál v plnom rozsahu.

Najali si tak belocha z pracujúcej triedy menom Matt Steiner (Nicolas Hoult), ktorého naučili všetko potrebné, aby mohol vystupovať ako tvár ich firmy. Černochom by banky patriace bielym podnikateľom pôžičky pre Afro-američanov nikdy neschválili. 

The Banker bol pôvodne natočený pod Romulus Entertainment, pričom ho Apple kúpilo v lete tohto roka. Nejde teda o originálny film Apple TV Plus ako taký. 6. decembra dostane limitovanú kino premiéru a následne sa v januári dostane aj na streamovaciu službu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia