Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2019, 21:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Povedal, že končí, nakoniec si to rozmyslel. Kali rapuje o tom, ako zmenil názor na koniec kariéry a vydáva nový album

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Kali vydáva ďalší projekt, na ktorom sa okrem rapu venuje aj iným žánrom a hosťujú na ňom aj Slipo, Veronika S alebo Sima.

 

Kali vydáva desiaty album s názvom Ale Ne. Nájdeme na ňom 15 skladieb s niekoľkými hosťami a predobjednať si ho môžeš na jeho oficálnej stránke už teraz. Ešte v úvode roka si všetci jeho fanúšikovia mysleli, že definitívne ukončí kariéru, pretože o tom sám dlho rozprával. Argumentoval tým, že sa musí trápiť, keď potrebuje napísať slohu na spoluprácu a jednoducho vidí v hudbe menší zmysel. 

Všetko sa zmenilo, keď si uvedomil, že chce, aby ho jeho nedávno narodená dcéra videla stáť na pódiu. Praje si,  aby videla svojho otca stáť pred vypredaným klubom vo veku, keď začne podobné veci intenzívnejšie vnímať, a tak vznikol projekt Ale Ne, ktorý veľmi trefne opisuje aj titulná rovnomenná skladba. 

Kali v nej otvorene priznáva, že zmenil názor, čo je síce v dnešnej spoločnosti stále ťažko prijateľné, možno vďaka úprimnosti sa s ním bude vedieť stotožniť viac ľudí aj mimo fanúšikovskej základne. O hudobnú produkciu sa postaral dvorný Peter Pann a o videoklip Andrej Palanský

Odporúčané
Bývalé zamestnania slovenských raperov: Čo dala práca čašníka a krupiéra Rytmusovi, čo predával Separ a koľko zarábal Pil C? Bývalé zamestnania slovenských raperov: Čo dala práca čašníka a krupiéra Rytmusovi, čo predával Separ a koľko zarábal Pil C? 30. apríla 2019, 18:11
Domov
Zdieľať
Diskusia