Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2019, 11:29
Čas čítania 1:06
Tímea Krauszová

Lady Gaga po A Star is Born natočí ďalší film. Drámu o vražde vnuka známeho módneho návrhára Gucciho režíruje Ridley Scott

FILMY A SERIÁLY HOUSE OF GUCCI LADY GAGA
Uložiť Uložené

Hviezdna dvojica bude pracovať na snímke o talianskej láske, nevere a vražde.

Lady Gaga získala za svoju úlohu vo filme A Star is Born dve nominácie na Oscara (najlepšia herečka a najlepšia pôvodná filmová pieseň). Jej hit Shallow, ktorý s ňou nahral Bradley Cooper, zlatú sošku napokon aj získal. Odvtedy sa v žiadnom filme neobjavila, zmeniť to má režisér Ridley Scott.

Odporúčané
Lady Gaga po A Star is Born natočí ďalší film. Drámu o vražde vnuka známeho módneho návrhára Gucciho režíruje Ridley Scott Lady Gaga po A Star is Born natočí ďalší film. Drámu o vražde vnuka známeho módneho návrhára Gucciho režíruje Ridley Scott 3. novembra 2019, 11:29

Spolu budú pracovať na dráme o talianskej návrhárskej rodine Gucci, pričom Gaga si zahrá úlohu Patrizie Reggiani, bývalej manželky Maurizia Gucciho. Práve Patriziu v roku 1995 odsúdili za vraždu Maurizia po tom, čo ju podviedol. O dramatickej snímke ako prvý informoval Deadline.

Vzrušujúci príbeh o vražde, šialenstve, pôvabe a lakomstve

Scott pracuje s pôvodným scenárom od Roberta Bentivegna. Bentivegna ho napísal na základe knihy Sary Gay Forden s názvom The House of Gucci. Na produkcii snímky bude Scott spolupracovať aj so svojou manželkou, Gianninou Scott.

Britský režisér a producent už má za sebou množstvo filmov, vrátane niekoľkých snímok Alien,  film s Benom Affleckom a Mattom Damonom The Last Duel či mexickú gangsterovku All the Money in the World.

Lady Gaga nie je v svete filmov taká skúsená. V novinke sa popasuje s náročnou úlohou. Patrizia a Maurizio mali dve dcéry, Maurizio napriek tomu svoju manželku opustil kvôli inej žene. Aby toho nebolo málo, urobil to po tom, čo Patrizia absolvovala operáciu mozgu. Práve odstránenie tumoru neskôr jej deti považovali za skutočný dôvod, prečo zrežírovala vraždu svojho ex. Patrizia bola teda opustená a chorá žena, ktorá nezvládla rozchod a z pomsty nechala zavraždiť otca svojich detí.

Odporúčané
Drag Queen Kar’Ma: Kvôli dragu nie som v kontakte so svojou rodinou, no Kar’Ma je časť mňa (Dokumentárna reportáž) Drag Queen Kar’Ma: Kvôli dragu nie som v kontakte so svojou rodinou, no Kar’Ma je časť mňa (Dokumentárna reportáž) 8. júla 2022, 10:30

Za jej čin ju odsúdili na 29 rokov vo väzení, na slobodu sa dostala v roku 2016, po 18 rokoch. Médiá z vraždy v tom čase urobili senzáciu a Patriziu nazývali čiernou vdovou. Uvidíme, ako sa Gage podarí túto postavu stvárniť.

Nateraz nemáme informácie o tom, kedy sa začne natáčanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia