Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2019, 19:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit sa lúči s Karlom Gottom v novej skladbe. Chce tropické ostrovy, plody mora a byť stále mladý

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Mesiac po smrti legendárneho českého speváka sa Majk Spirit hlási o slovo novinkou, ktorou mu vzdáva poctu.

1. októbra nás navždy opustil Karel Gott – legendárny český spevák, ktorý si za svoju dlhoročnú prácu vyslúžil aj pohreb so štátnymi poctami. Rozlúčiť sa s ním v Prahe prišli desaťtisíce ľudí osobne, teraz pridáva svoj odkaz aj Majk Spirit, a to prostredníctvom novej skladby, ktorou mu chce vzdať poctu spoločne so spevákom Miťom Bodnárom. 

Novinka dostáva názov Navždy Mladý a je odkazom nielen na dlhovekosť Božského Káju, ale tiež skladbu Být stále mlád, resp. nemeckú verziu s Bushidom. Toto gesto zatiaľ fanúšikovia oceňujú, a to vrátane hudobnej produkcie od Abeho. V tomto prípade sme sa nedočkali žiadneho videoklipu, slová však hovoria za všetko. 

 
Majk Spirit pridal krátke vysvetlenie ku skladbe aj na svoj instagramový účet. Píše v ňom, že bolo jeho snom mať spoluprácu s Karlom Gottom a dokonca sa o to aj iniciatívne snažil. Bol by to pre neho ďalší zásadný „skalp“ po Richardovi Müllerovi. „Sníval som o spolupráci s týmto legendárnym Maestrom, posledný rok som sa o to aj snažil a bolo to na dobrej ceste.. keď som sa pred pár týždňami dozvedel, ze nás Karel opustil, predstavoval som si, že robíme spolu song a vznikla skladba NAVŽDY MLADÝ,“ píše Speezy na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia