Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2019, 16:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cardi B prezradila čoho sa bojí najviac moderátorke Cardi E. Kto je jej dvojníčka?

HUDBA
Uložiť Uložené

Nie je veľa známych interpretov, ktorí by sa na verejnosti prezentovali emotívnejšie ako práve Cardi B.

Populárna moderátorka Ellen sa tentokrát vo svojej show prezliekla sa Cardi B, a to so všetkým, čo k tomu patrí, vrátane vyzývavého oblečenia a pŕs po plastickej operácii. Dôvod bol jednoduchý, práve táto raperka bola hosťom v najnovšom halloweenskom pokračovaní obľúbeného konceptu, v rámci ktorého jej celebrity prezradia viac, ako komukoľvek inému.

Odporúčané
Cardi B opisuje sexuálne obťažovanie počas profesionálneho fotenia. Keď sa chcela dostať do magazínu, musela mať styk s fotografom Cardi B opisuje sexuálne obťažovanie počas profesionálneho fotenia. Keď sa chcela dostať do magazínu, musela mať styk s fotografom 26. septembra 2019, 12:29

Cardi B odhalila, že jej najväčším strachom sú výšky a tma. Nie však taká, keď je ešte možné vidieť tiene, ale skutočná čierna tma. To je dôvod, prečo spí pri zapnutej televízii a závesy na oknách nezaťahuje úplne. 

Okrem toho sme sa dozvedeli, že po skončení show Rhythm+Flow na Netflixe má v pláne dať možnosť hneď niekoľkým zatiaľ málo známym účastníkom vydávať pesničky pod jej mentorstvom. 

Taktiež sme sa dozvedeli, že jedna z obľúbených vecí na materstve v jej prípade je tiež to, že môže jesť sladkosti, ktoré dostane jej dcéra. Taktiež sa vraj chystá v Las Vegas navštíviť miesto s tajomnou krabicou, ktorej by sa vraj nemal nikto dotýkať, lebo bude mať navždy nešťastie. Cardi B dodáva, že tam chce ísť preto, lebo sa jej má v pláne dotknúť. Je zvedavá, či je povera pravdivá. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia