Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2019, 10:59
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Welcome to the Black Parade znovu zaznie naživo: My Chemical Romance ohlásili comeback, prvý koncert nás čaká ešte tento rok

HUDBA
Uložiť Uložené

Svoj návrat oznámili na Halloween (ako inak). Potešili tým emo fanúšikov po celom svete.

Americká rocková skupina My Chemical Romance je po šiestich rokoch opäť spolu. Ich comeback si fanúšikovia užijú už tento rok, keď zahrajú na koncerte s jednoduchým, ale trefným názvom Return. Píšu o tom na oficiálnom Twitteri kapely.

Späť po 6 rokoch

Rozpad kapely si možno si ešte pamätáš, bol totiž ešte v roku 2013, po dvanástich rokoch spoločného fungovania. Rozlúčili sa zbierkou najväčších hitov, ktorú nazvali May Death Never Stop You (Nech ťa smrť nikdy nezastaví). 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by My Chemical Romance (@my.chemicalromance) on

Frontmanom kapely je spevák Gerard Way, ktorý tiež napísal komiksovku The Umbrella Academy. Tú si môžeš v súčasnosti pozrieť aj na NetflixeV kapele tiež účinkujú gitaristi Ray Toro a Frank Iero, basgitarista Mikey Way (Gerardov brat) a bubeník Bob Bryar.

Odporúčané
Slovenské rádia odmietajú hrať novú skladbu Elánu: Je nevhodné takto vyjadrovať námietky proti práci bulvárnych novinárov Slovenské rádia odmietajú hrať novú skladbu Elánu: Je nevhodné takto vyjadrovať námietky proti práci bulvárnych novinárov 15. októbra 2019, 10:43

Medzi najznámejšie hity kapely jednoznačne patria Welcome to the Black Parade, Teenagers alebo Helena. Na ich comeback koncerte Return tieto a ďalšie hity určite odznejú. Ak si však hovoríš, že by si na koncert aj skočil, okrem ceny lístkov nezabudni zarátať aj cestovné. Return sa odohrá 20.12.2019 v Los Angeles.

Zatiaľ sa na webstránke ani ich oficiálnych sociálnych sieťach o novom albume nič nespomína. Môžeme len dúfať.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by My Chemical Romance (@mychemicalromance) on

Pripomeň si My Chemical Romance ich azda najznámejšou skladbou. 

Anketa:
Tešiš sa comebacku MCR?
Áno, bol som ich fanúšik.
Ani len neviem, kto to je.
Nie.
Áno, bol som ich fanúšik.
97 %
420 Hlasov
Ani len neviem, kto to je.
1 %
3 Hlasy
Nie.
2 %
9 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia