Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2019, 21:33
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Conor McGregor dostal za napadnutie dôchodcu v bare pokutu 1 000 €

NEWS BITKA CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Nie je to však prvýkrát, čo má temperamentný Ír opletačky so zákonom.

Bývalý majster ľahkej váhy organizácie UFC Conor McGregor si vypočul svoj rozsudok v súvislosti s fyzickým napadnutím dôchodcu v jednom z dublinských barov. Zápasník sa priznal k obvineniu a svoj čin oľutoval. Súd mu nariadil vyplatiť pokutu vo výške 1 000 €. Informuje o tom stanica BBC.

Vo videu, ktoré v auguste tohto roka zverejnil portál TMZ Sports, mal Conor v hlavnom meste Írska zájsť do miestneho baru a po slovnej potýčke napadnúť staršieho muža. Incident sa stal ešte v apríli, no video sa dostalo na internet až v lete.

Odporúčané
Conor McGregor napadol v bare starého muža len kvôli tomu, že odmietol piť jeho whiskey Conor McGregor napadol v bare starého muža len kvôli tomu, že odmietol piť jeho whiskey 15. augusta 2019, 15:01

MMA zápasník prišiel do baru a rozhodol sa pozvať miestnych štamgastov, sediacich za barom, na jedno kolo jeho obľúbenej írskej whiskey značky Proper No. Twelve. Jeden z mužov menom Desmond Keogh však McGregora odmietol. Takúto odpoveď celosvetová hviezda rozhodne nečakala, a tak položila pohár priamo pred neho. Postarší štamgast opäť odpovedal, že nemá záujem.

Na kamerových záberoch z krčmy je už len vidieť, ako Conor nečakane vystrelí svoju notoricky známu ľavú päsť a udrie dotyčného dôchodcu, ktorý sa odmietol nechať pozvať od azda najznámejšieho MMA bojovníka. Na prekvapenie starček aj napriek silnému úderu zostal sedieť na stoličke a tváril sa, akoby sa nič nestalo.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

31-ročný zápasník, ktorý oznámil svoj odchod do športového dôchodku v marci tohto roka, sa k incidentu vyjadril už v auguste. „Nezáleží na tom, čo sa tam vtedy stalo. Nezachoval som sa správne. Ten starší muž si nezaslúžil, aby to dopadlo tak, ako to dopadlo,“ povedal McGregor pre ESPN ešte v čase, keď sa kauza prevalila.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Poškodený údajne prijal ospravedlnenie od Conora. Nie je to však prvýkrát, čo mal Ír opletačky so zákonom. V minulosti rozbil telefón fanúšikovi v Miami či hodil vozík a rozbil okno autobusu s bojovníkmi, ktorí odchádzali z tlačovky pred UFC 223 v newyorskom Barclays Center.

Domov
Zdieľať
Diskusia