Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2019, 17:15
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Zrebný a Frlajs za jednu spoluprácu dostali 40 000 €. Najhorší hosť vo videu bol vraj Dan Nekonečný

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Youtuberská dvojica tiež prezradila, že za svoje najdrahšie video zaplatili 13 000 €.

Youtubový dom Vidadu opäť zverejnili nový diel v rámci šou Lahôdky, v ktorej sa vždy navzájom konfrontujú youtuber a streamer Duklock a nejaký iný známy influencer. Tenokrát si na paškál zobral kolegov z branže, známu dvojicu Mateja Zrebného a Lukáša Frlajsa z kanálu Zrebný & Frlajs.

V populárnej sérii, kde sa vždy dozvieš najmä zákulisné a interné informácie o danej internetovej osobnosti, sa už ocitol aj Expl0ited, Selassie, PPPeter či Sajfa. V najnovšom diele museli youtuberi opäť odpovedať na nepríjemne a konfrontačné otázky na telo. Akonáhle jeden z nich odmietol odpovedať, musel už tradične zjesť nechutné jedlo, ktoré im namiešal kuchár Michal Kordoš.

Odporúčané
 „Chcem si nájsť takú manželku." Mladých Slovákov sme sa pýtali, prečo sledujú influencerov ako Plačková, Separ, Dalyb či Moma „Chcem si nájsť takú manželku." Mladých Slovákov sme sa pýtali, prečo sledujú influencerov ako Plačková, Separ, Dalyb či Moma 5. mája 2019, 16:48

Salko so sójovou omáčkou, párky v jogurte či kobylky v mlieku. Aj takéto pochutiny museli skonzumovať youtuberi, keď odmietli odpovedať na otázky ohľadom príjmov, vzťahov či detailov spoluprác s firmami.

Dvojica však prezradila, že za ich najlepšie zaplatenú spoluprácu dostali okolo 40 000 € a ich najdrahšie video, čo sa týka produkcie, štábu či techniky, stálo približne 12 000 €. Rovnako museli zodpovedať, s kým z hostí v ich videách sa spolupracovalo najhoršie. Uviedli, že najväčšie námietky mal zosnulý český šoumen Dan Nekonečný.

Domov
Zdieľať
Diskusia