Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2019, 8:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zayo a Samey sú kovboji z westernu. Majú zbrane a na bare nechávajú milión eur

HUDBA ZAYO
Uložiť Uložené

Sleduj nový videoklip v podaní členov Haha Crew.

Zayo pri príležitosti amerického sviatku prekvapil fanúšikov novým hudobným projektom s názvom Happy Halloween. Na tomto EP nájdeme štyri nové skladby a troch hostí – menovite Saula, Nik Teda a Sameya. Posledný menovaný sa objavuje na tracku Cowboy, ktorý teraz dostáva aj vizuálne spracovanie.

Ako bude výsledok približne vyzerať, sme si mali možnosť predstaviť aj vďaka instagramovým príbehom a v konečnom dôsledku finálny vizuál napodobňuje westernový film, avšak v rapovom podaní.  O jeho tvorbu sa postaral Jan Strach, ktorého už asi nemusíme nikomu predstavovať. 

Zayo a Samey už majú tohtoročné projekty za sebou, ešte počkajú na Dalyba, ktorý sa pripravuje na vydanie svojho albumu v decembri a následne by sa mali začať práce na spoločnej doske Haha Crew. Aspoň to nám košická crew potvrdila počas našej nedávnej návštevy XYZ tour.

Odporúčané
Ego: Mám video ako Tekashi po prvýkrát strieľa z pištole, keď bol naposledy na Slovensku (To najlepšie z Refresheru) Ego: Mám video ako Tekashi po prvýkrát strieľa z pištole, keď bol naposledy na Slovensku (To najlepšie z Refresheru) 30. septembra 2019, 9:47
Domov
Zdieľať
Diskusia