Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2019, 14:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Floyd Mayweather sa vysmieva Mannymu Pacquiaovi a najbohatšiemu mužovi Číny. Kto to je, pýtal sa na miliardára

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V športovom svete to už tradične žije aj mimo ringu. Dočkáme sa konečne odvety medzi dvoma legendami?

Dnes sú už fanúšikovia svetového boxu zmierení s tým, že odveta zápasu medzi Floydom Mayweatherom a Mannym Pacquiaom sa skoro určite konať nebude. Floyd však stále záujem verejnosti využíva na to, aby rozširoval povedomie o svojom mene. Nedávno napríklad zarobil viac ako 2 milióny dolárov len za to, že natočil video, kde sľúbil, že sa očakávanie stretnutie skutočne bude realizovať, bolo to pri tom úplne klamstvo. Neskôr sa na Instagrame priznal. 
 

Aktuálne Mayweathera Pacquiao vyzval opäť, tentokrát mu dal dokonca na výber. Na sociálnu sieť pridal video, kde okrem neho vystupuje aj miliardár Jack Ma, ktorý sa preslávil ako zakladateľ elektronického obchodu Alibaba. 

Odporúčané
Floyd Mayweather všetkých oklamal, že bude odveta s Mannym Pacquiaom. Za 10-sekundové video zarobil 2,2 milióna dolárov Floyd Mayweather všetkých oklamal, že bude odveta s Mannym Pacquiaom. Za 10-sekundové video zarobil 2,2 milióna dolárov 20. augusta 2019, 12:58

Manny odkazuje, že keď chce Floyd normálny zápas, má prijať pozvanie od neho a ak má záujem o exhibíciu, postaví sa mu útly najbohatší Číňan, ktorého majetok je v súčasnosti okolo 29 miliárd dolárov. 

TMZ sa podarilo získať aj odpoveď. Floyd očividne netuší, kto je Jack Ma a zároveň vysmieva spôsob, akým ho tentokrát Filipínec na stretnutie vyzval. Boxerský súboj z toho teda opäť nebude. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Manny Pacquiao (@mannypacquiao),

Domov
Zdieľať
Diskusia