Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2019, 9:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Taylor Swift je najdôležitejšou umelkyňou posledných 10 rokov, tvrdí prestížna hudobná akadémia

HUDBA
Uložiť Uložené

Za svoju prácu počas uplynulej dekády dostane Taylor Swift aj ocenenie.

Taylor Swift má za sebou náročný rok, počas ktorého musela čeliť napríklad manažérom, ktorí sa rozhodli navzájom si predať jej tvorbu v hodnote desiatok miliónov dolárov.

Podľa dostupných informácií stále nie je majiteľkou práv na veľa albumov, ktoré nahrala pred rokom 2017, aj napriek tomu teraz prichádza v jej kariére zásadný moment. Podľa prestížnej organizácie American Music Awards je totiž interpretkou, ktorá si zaslúži cenu pre najdôležitejšieho hudobného umelca poslednej dekády. 

Odporúčané
Justin Bieber si uťahuje z Taylor Swift, paroduje jej nepríčetné stavy z nemocnice. Fanúšikovia tvrdo útočia a obraňujú speváčku Justin Bieber si uťahuje z Taylor Swift, paroduje jej nepríčetné stavy z nemocnice. Fanúšikovia tvrdo útočia a obraňujú speváčku 8. októbra 2019, 7:57

„Jej vplyv na hudbu tejto dekády je nepopierateľný a jej vystúpenia v rámci AMA boli vždy veľkolepé,“ komentuje viceprezident spoločnosti odovzdávajúcej ceny podľa oficiálnej stránky. Taylor si ocenenie preberie 24. novembra a súčasťou ceremónie bude aj jej obrovský koncert, v rámci ktorého predstaví prierez celou kariérou.

Kým si popová speváčka užíva pozornosť a zbiera plody svojej práce, fanúšikovia na sociálnych sieťach stále hľadajú konflikty, ktoré by komentovali, a preto sa tentokrát zamerali na Selenu Gomez a postavili ju uprostred beefu medzi Taylor Swift a Kanyem Westom. Selena si však nakoniec vybrala stranu a konštatuje, že bude vždy stáť za Taylor. 

Odporúčané
Selena Gomez musela vymazať fotografiu po nákladoch od fanúšikov. Stojí za Taylor Swift, nie Kanyem Westom Selena Gomez musela vymazať fotografiu po nákladoch od fanúšikov. Stojí za Taylor Swift, nie Kanyem Westom 29. októbra 2019, 14:42
Domov
Zdieľať
Diskusia