Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2019, 20:41
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Trailer na Death Stranding pre PS4 je plný hviezd. Skryje do vrecka aj očakávaný Cyberpunk 2077

TECH
Uložiť Uložené

Zoznam hercov a známych osobností, ktorých virtuálne podoby v hre stretneš alebo budeš ovládať, je naozaj rozsiahly.

Celý herný svet sa teší na 16. apríla 2020, pretože v tento deň má vyjsť Cyberpunk 2077, kde sa ako jedna z hlavných postáv ukáže virtuálna podoba Keanu Reevesa. 

Podobný nápad však CD Projektu Red vyfúklo aj Sony. Na platforme PlayStation 4 sa totiž už 8. novembra 2019 exkluzívne objaví akčný Death Stranding

Takmer osemminútový trailer ukazuje ešte oveľa početnejšie hviezdne herecké obsadenie. Hlavnú úlohu v ňom má virtuálny Mads Mikkelsen (Star Wars: Rogue One, Hannibal, ale aj záporák z bondovky Casino Royale) a k nemu sa pridajú Norman Reedus (The Walking Dead),  Léa Seydoux (bondgirl zo Specte)Margaret Qualley, scenárista Guillermo Del Toro a ďalší. 

Ak sa už tešíš, ako si túto hru zahráš, tak ti trailer neodporúčame pozerať, pretože obsahuje dosť veľa spoilerov. Ak sa teda nechceš pripraviť o prekvapenie, scrolluj nižšie. 

Hra s veľmi sľubne vyzerajúcim príbehom „spájajúcim život a smrť“ má byť dimenzovaná ako open-world, na obrovskej mape by si sa teda mal pohybovať úplne voľne, samozrejme v rámci plnenia misií. 

Za vývojom stojí štúdio Kojima Productions, ktoré sa stalo legendou hlavne vďaka sérii Metal Gear Solid. Vývoj Death Stranding však siaha až kamsi do roku 2016, prvá zmienka o hre sa totiž objavila na vtedajšej konferencii E3. Grafické stvárnenie sa však odvtedy už výrazne posunulo. 

PC verzia hry by mala vyjsť až v lete 2020, niekoľko mesiacov si ju teda užijú iba majitelia PlayStationu.

Za zmienku nepochybne stojí aj nadupaný soundtrack. Svoje single, ktoré sa v hre objavia, tento mesiac zverejnili CHVRCHES aj zoskupenie Major Lazer. To len svedčí o tom, že Sony sa v tomto titule rozhodlo utopiť naozaj veľké peniaze. 

Domov
Zdieľať
Diskusia